Columbus Junior: kinderopvang voor jonge wereldontdekkers

Columbus Junior: kinderopvang voor jonge wereldontdekkers

Welkom bij Columbus Junior! Wij bieden kinderopvang voor kinderen van 0-13 jaar. Of het nu gaat om dagopvang, peuteropvang (ook peuterspeelzaal) of buitenschoolse opvang: uw kind kan bij ons terecht op één van onze gezellige en knusse opvanglocaties in Twente.

Onze visie op kinderopvang

Bij Columbus Junior (de naam zegt het al) zien we kinderen als jonge wereldontdekkers. Voor de ontwikkeling van jonge kinderen is het erg belangrijk dat zij de wereld kunnen verkennen op hun eigen niveau.

Er moet ruimte zijn voor nieuwsgierigheid, het verkennen van grenzen én af en toe overschrijden ervan. Dit kan alleen in een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving. En daar zorgen wij voor. Kleinschalige en gezellige opvang met veel persoonlijke aandacht. Met professioneel geschoolde en liefdevolle pedagogisch medewerkers. Als een tweede thuis voor uw kind.

Waar vindt u de opvang van Columbus Junior?

Met 44 vestigingen zit er altijd wel een opvanglocatie van Columbus Junior bij u in de buurt. Wij zijn gevestigd in de volgende plaatsen:

Onze kinderopvang is altijd inclusief luiers en verse warme maaltijden (dus geen potjes) voor de jonge kinderen van 0-4 jaar. Op de BSO zijn gezonde snacks, een broodmaaltijd en drinken ook altijd inbegrepen. Op al onze vestigingen is het afnemen van extra dagdelen opvang, verlengde opvang, flexibele opvang en vakantieopvang mogelijk.

Beoordelingen via VerbeterMeter

Vragen of contact

Heeft u vragen over onze kinderopvang? U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Vul het contactformulier in, neem contact op met onze kindadministratie: 088-2347405 of mail ons op kindadministratie@columbusjunior.nl.

Rondleiding en inschrijven voor kinderopvang

Wilt u uw kind (vrijblijvend) inschrijven voor één van de Columbus Junior vestigingen? Of een rondleiding aanvragen? Klik dan op één van de onderstaande buttons.