Kinderopvang in Hellendoorn

Kinderopvang in Hellendoorn

Bij de dagopvang, peuteropvang en BSO op onze diverse vestigingen in Hellendoorn krijgt uw kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht.

Kinderopvang Hellendoorn

Voor kinderen is het leven één grote ontdekkingsreis. Bij Columbus Junior zien we het als onze missie, om een veilige haven te bieden aan jonge wereldontdekkers van 0 tot 13 jaar. Als kinderopvang in Hellendoorn zien wij het als onze taak, om hiervoor alle mogelijkheden te bieden. Onze vestigingen voor dagopvang en buitenschoolse opvang (BSO) in Hellendoorn werken vanuit dit uitgangspunt. Bij Columbus Junior vindt uw kind een tweede thuis. Kunt u zich in onze werkwijze vinden? Neem contact met ons op of lees meer over kinderopvang in Hellendoorn bij Columbus Junior.

Wilt u weten hoeveel u betaalt voor Columbus Junior kinderopvang?

Bereken uw kosten

Onze werkwijze

Bij Columbus Junior krijgen kinderen van 0 tot 13 jaar alle ruimte om zich te ontwikkelen. De pedagogisch medewerkers bij onze kinderopvang in Hellendoorn zorgen voor liefdevolle begeleiding. Vanuit het Columbus Junior beleidsplan zetten zij zich dagelijks in om een uitdagende omgeving voor kinderen te ontwikkelen. Daarbij nemen zij een flinke dosis creativiteit en inlevingsvermogen mee. Kiest u voor Columbus Junior, dan kiest u voor persoonlijke en kleinschalige kinderopvang in Hellendoorn.

Veel doen in het groen

Columbus, de ontdekkingsreiziger van wie we onze naam hebben ontleend, ontdekte de nieuwe wereld door eropuit te trekken. Het grootste deel van de wereld is immers buiten. Daarom trekken wij er zo veel mogelijk op uit met onze jonge wereldontdekkers. Vanuit onze kinderopvang in Hellendoorn maken we regelmatig een boswandeling. Ook binnen leren de kinderen over duurzaamheid en de natuur, met activiteiten als het bouwen van insectenhotels en het verzorgen van bloemen en planten. Verder zijn we hard bezig onze vestigingen voor kinderopvang, waaronder die in Hellendoorn, energieneutraal te maken. Met duurzaam ondernemen laten we de aarde zo goed mogelijk achter voor onze kinderen.

Onze vestigingen voor kinderopvang in Hellendoorn

Op dit moment hebben we twee vestigingen voor kinderopvang in Hellendoorn, waar we in het kort wat over zullen vertellen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de pagina van de betreffende vestiging via onderstaande links.

Klepperhonk

Koemaste 2b
7447 AV Hellendoorn

  • BSO

Knuist

Schuilenburgerweg 4
7447 RP Hellendoorn

  • Dagopvang
  • BSO

St. Sebastianus

Bibenstraat 19
7447 CK Hellendoorn

  • BSO

Bij Klepperhonk kunnen kinderen van 4 - 13 jaar na schooltijd terecht voor buitenschoolse opvang (BSO). Drie middagen in de week toveren we de kantine van v.v. Hellendoorn om in een bruisende plek vol spel- en doe- activiteiten. De voetbalvelden en speeltuinen in de buurt bieden genoeg mogelijkheden om buiten te spelen, uiteraard onder begeleiding en toeziend oog van onze pedagogisch medewerkers.

Kindcentrum Knuist zit in een voormalig kleuterschoolgebouw aan de Schuilenburgweg. Hier bieden we dagopvang voor kinderen van 0 - 4 jaar en BSO voor de oudere kinderen tot 13 jaar. Veel ouders en opa’s & oma’s hebben hier zelf nog op school gezeten en zijn wellicht bekend met het uitdagende buitenspeelterrein.

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van Columbus Junior in Hellendoorn?

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van Columbus Junior in Nijverdal?
Over BSO Klepperhonk:
“Leuke gezellige buitenschoolse opvang waar ieder kind zichzelf mag zijn!”
Over dagopvang Knuist:
“Fijne, veilige, sfeervolle omgeving waar ons kind altijd met veel plezier naartoe gaat en waarbij hij altijd met een warm onthaal wordt ontvangen door de enthousiaste medewerkers!”

Nu inschrijven voor kinderopvang in Hellendoorn

Als u op bovenstaande links klikt, dan kunt u zich direct inschrijven bij de vestiging van uw keuze. U kunt er ook voor kiezen om eerst een rondleiding aan te vragen. U kunt dan rustig rondkijken bij de kinderopvang in Hellendoorn. Onze medewerkers zullen u ter plekke meer vertellen en zijn beschikbaar voor al uw vragen.

Vragen of contact

Heeft u vragen over onze kinderopvang in Hellendoorn? U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Vul het contactformulier in, neem contact op met onze kindadministratie: 088-2347405 of mail ons op kindadministratie@columbusjunior.nl.

Bel 088-2347405