Kinderopvang in Losser

Kinderopvang in Losser

Bij de dagopvang, peuteropvang en BSO op onze diverse vestigingen in Losser krijgt uw kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht.

Kinderopvang Losser

Kinderen zijn echte wereldontdekkers en bij onze kinderopvang in Losser krijgen ze daar alle ruimte voor. We zorgen voor een veilige omgeving en liefdevolle begeleiding van onze pedagogisch medewerkers. Onze locaties voor dagopvang, peuteropvang en BSO zijn daar volledig op ingericht. Al spelend leren ze sociale en andere vaardigheden en als het even kan nemen we de kinderen mee naar buiten de natuur in. Bent u op zoek naar kleinschalige kinderopvang in Losser, waar uw kind zich thuis voelt, dan zit u goed bij Columbus Junior.

Vertrouwde omgeving

Columbus Junior is een overkoepelende organisatie voor kinderopvang door heel Twente. In Losser en al onze andere locaties wordt gewerkt vanuit ons pedagogisch beleidsplan. Deze hebben wij opgesteld vanuit onze visie, dat we kinderen zien als kleine wereldontdekkers. Hun ontdekkingsreis slaagt alleen in een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving, waarin het kind zich geborgen voelt. Lees hier meer over ons pedagogisch beleid. In Losser hebben wij twee locaties voor kinderopvang, namelijk Drakenboot en De Catamaran.

Drakenboot

Markeweg 2
7582 BD Losser

  • Dagopvang
  • BSO
  • Peuteropvang
  • VVE

De Catamaran

Bookholtlaan 7
7581 BB Losser

  • BSO

Drakenboot: peuteropvang, dagopvang en BSO in Losser

Bij Drakenboot kunt u terecht voor peuteropvang, dagopvang en Buitenschoolse Opvang (BSO). Hiermee bieden we kinderopvang in Losser voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Drakenboot is gevestigd in voormalig basisschool De Marke. We delen de kinderen in groepen in met stoere namen als ‘Matroos’, ‘Piraat’ en ‘Schipper’, met elk een verantwoordelijk pedagogisch medewerker aan het roer. Door met stamgroepen te werken, houden we de kinderopvang in Losser overzichtelijk en efficiënt. Bovendien krijgen kinderen zo de kans om rustig te wennen aan groepsdynamiek en om sociale relaties op te bouwen.

De Catamaran: de BSO vol actie

Kinderen van 4-13 jaar kunnen buiten hier schooltijd terecht voor sport en avontuur. Buitenschoolse Opvang De Catamaran is gevestigd bij sportvereniging KVV. Met de atletiekbaan, het zwembad en de tennisbaan op loopafstand is dit dé kinderopvang in Losser voor actieve kinderen. Op de sportvelden van KVV kunnen ze naar hartelust bezig met allerlei sporten. Uiteraard gebeurt dit onder toezicht en/of begeleiding van onze pedagogisch medewerkers. Ook in de binnenruimte is er van alles aanwezig, waarmee uw kind zich actief kan vermaken. Bij onze kinderopvang in Losser zal uw kind de spelcomputer of tablet geen moment missen.

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van Columbus Junior in de gemeente Losser?

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van Columbus Junior in Oldenzaal?
Over dagopvang Drakenboot
“We laten onze zoon met een gerust gevoel achter bij de opvang. We merken dat de leidsters erg begaan zijn met de ontwikkeling en verzorging. Heel fijn!”
Over BSO De Catamaran
“Fijne sfeer, lieve pedagogisch medewerkers en een leuke plek om gezellig samen te spelen met andere kinderen.”


Rondleiding aanvragen bij de kinderopvang in Losser

Kunt u zich wel vinden in de visie en werkwijze van Columbus Junior? En bent u nieuwsgierig geworden naar onze vestigingen voor kinderopvang in Losser? Vraag dan binnenkort een rondleiding aan bij De Catamaran of Drakenboot. Tijdens de rondleiding maakt u kennis met zowel de locatie als de pedagogisch medewerkers, zodat u een weloverwogen keuze kan maken. Besluit u voor onze kinderopvang in Losser te kiezen, dan kunt u zich ter plekke of via deze website inschrijven. We zien u graag bij Columbus Junior!

Bel 088-2347405