Kinderopvang in Nijverdal

Kinderopvang in Nijverdal

Bij de dagopvang, peuteropvang en BSO op onze diverse vestigingen in Nijverdal krijgt uw kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht.

Kinderopvang Nijverdal

Op zoek naar kinderopvang in Nijverdal? Een plek waar uw kind zich thuis voelt en spelenderwijs de wereld kan ontdekken? Met maar liefst 8 vestigingen in Nijverdal, biedt Columbus Junior dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang (BSO) aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

Hoge pedagogische kwaliteit en een uitmuntend pedagogisch klimaat en persoonlijk contact tussen ouders, kinderen en onze medewerkers zijn onze speerpunten. Wij worden door onze ouders gemiddeld beloond met een 8 voor onze kinderopvang. Wij werken met uitgekiende educatieve programma’s en leggen focus op natuur en groen.

Onze vestigingen voor kinderopvang in Nijverdal zijn als een tweede huis voor uw kind en wij nemen onze rol als medeopvoeder heel serieus. Kunt u zich hierin vinden? Schrijf u in bij Columbus Junior en samen vinden we de vestiging die het beste bij u en uw kind past.

Krummel

Boomcateweg 12a
7442 BH Nijverdal

 • Dagopvang
 • BSO

Knipoog

G.H. Kappertstraat 45
7443 RB Nijverdal

 • BSO

Kiekadoe

Mensinkweg 6a
7442 TD Nijverdal

 • Dagopvang
 • BSO
 • VVE

Kanjer

Kruidenlaan 284
7443 JV Nijverdal

 • Dagopvang
 • BSO

Het Ravijn

Piet Heinweg 16
7441GZ Nijverdal

 • BSO

De Twijn

P.C. Stamstraat 2a
7442 ZC Nijverdal

 • Dagopvang
 • BSO

De Meander

Lochtersweg 1
7442 BM Nijverdal

 • BSO

Prinses Marijke

Noetselerbergweg 23
7441 BH Nijverdal

 • BSO

Waarom Columbus Junior

Op 1 mei 2020 vierden we ons 20-jarig bestaan. Begonnen in de regio Oldenzaal, hebben we nu tientallen vestigingen voor kinderopvang door heel Twente, waaronder Nijverdal. In twee decennia zijn we geëvolueerd tot medeopvoeder die een stevig steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van het jonge kind.

Onze missie is om kinderen de wereld laten ontdekken in een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving, waarin het kind zich geborgen voelt. Onze pedagogisch medewerkers zijn het fundament van onze kinderopvang in Nijverdal. Zij geven de kinderen elke dag de liefdevolle begeleiding die zij verdienen. Lees hier meer over onze missie en download ons pedagogisch beleidsplan.

Luiers, drinken, gezonde snacks en verse (warme) maaltijden zijn altijd inbegrepen bij Columbus Junior. Op al onze vestigingen in Nijverdal behoren afname van extra dagdelen, verlengde opvang, flexibele kinderopvang en vakantieopvang tot de mogelijkheden.

Past onze kinderopvang in Nijverdal bij uw ideeën en overtuigingen over opvoeding? En wilt u weten hoeveel u betaalt voor Columbus Junior kinderopvang?

Bereken uw kosten

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van Columbus Junior in Nijverdal?

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van Columbus Junior in Nijverdal?
Over BSO Het Ravijn:
“De leidsters zijn erg vriendelijk, open en er wordt rekening gehouden met ons kind. De opvangmogelijkheden zijn voor ons erg fijn: i.v.m. wisselende diensten is een stukje flexibiliteit erg prettig”
Over dagopvang Kanjer:
“Een plek met betrokken pedagogisch medewerkers, ze kennen de kinderen ook echt. Een plek waar je de kinderen enthousiast en met een veilig gevoel achterlaat!”

Vroeg- en Voorschoolse Educatie

Op onze vestigingen voor kinderopvang in Nijverdal maken we gebruik van een VVE-programma (Vroeg- en Voorschoolse Educatie). Hiermee zorgen we dat het jonge kind goed voorbereid naar de basisschool gaat. Spelenderwijs leert uw kind allerlei vaardigheden die van belang zijn bij de ontwikkeling.

Denk aan spraak- en taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motoriek en meer. We werken in onze VVE-programma’s volgens een methodiek genaamd ‘Uk & Puk’. Het uitgangspunt bij de dagopvang en peuteropvang in Nijverdal is, dat kinderen leren door te spelen en de interactie met elkaar. Meer weten? Lees hier meer over VVE en Uk & Puk.

Buitenschoolse Opvang (BSO)

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar bieden we voor- en naschoolse opvang in Nijverdal. Bij onze BSO werken wij met de activiteitenprogramma's van DoenKids, een gevarieerd, superleuk en interessant aanbod aan activiteiten. Verder laten we kinderen graag buiten en in de natuur spelen en nemen ze regelmatig mee naar de dierentuin of speeltuin. Lees hier meer over de BSO’s van Columbus Junior.

Vragen of contact

Heeft u vragen over onze kinderopvang in Nijverdal? U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Vul het contactformulier in, neem contact op met onze kindadministratie: 088-2347405 of mail ons op kindadministratie@columbusjunior.nl.

Bel 088-2347405

Inschrijven voor kinderopvang in Nijverdal

Op dit moment zijn er 8 vestigingen van Columbus Junior voor kinderopvang in Nijverdal. Inschrijven is heel eenvoudig. Klik hieronder op direct inschrijven en schrijf uw kind in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw kinderopvang in Nijverdal.