Kinderopvang in Oldenzaal

Kinderopvang in Oldenzaal

Bij de dagopvang, peuteropvang en BSO op onze diverse vestigingen in Oldenzaal krijgt uw kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht.

Kinderopvang Oldenzaal

Zoekt u kinderopvang in Oldenzaal, waarbij uw kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt? Of het nu gaat om dagopvang, peuteropvang of BSO (buitenschoolse opvang): bij Columbus Junior doen we er alles aan om een tweede huis voor uw kind te creëren. Met maar liefst zeven vestigingen in Oldenzaal bieden we kinderen van 0 tot 13 jaar een plek om de wereld te ontdekken, vriendjes te maken en zich spelenderwijs te ontwikkelen.

Columbus Junior biedt kleinschalige kinderopvang met persoonlijke aandacht op verschillende vestigingen in Oldenzaal. Klik op de vestiging van uw keuze om meer te lezen over elke vestiging.

Kinderopvang in Oldenzaal, hier vindt u onze vestigingen:

De Driemaster

Gasthuisstraat 16
7571 CC Oldenzaal

 • Dagopvang
 • BSO
 • Peuteropvang
 • VVE

De Ark

Erve Medenboer 2
7577 NG Oldenzaal

 • Dagopvang
 • BSO
 • Peuteropvang
 • VVE

De Schuit

Helmichstraat 42a
7574 TX Oldenzaal

 • Dagopvang
 • BSO
 • Peuteropvang
 • VVE

De Hovercraft

Wieldraaierlaan 120
7577 NR Oldenzaal

 • BSO

De Pionier

Schapendijk 37
7574 PG Oldenzaal

 • BSO

Waarom Columbus Junior?

Bij de keuze voor kinderopvang in Oldenzaal is het belangrijk dat u weet waar de organisatie voor staat. Op elke vestiging van Columbus Junior wordt gewerkt vanuit onze missie en visie. In onze ogen zijn jonge kinderen ontdekkingsreizigers, die elke dag opnieuw vele dingen voor het eerst doen, zien en ervaren. Bij onze dag- en peuteropvang krijgen ze daar alle ruimte voor, onder de toegewijde begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

Al onze vestigingen in Oldenzaal zijn ingericht met activiteitenruimtes en speelplekken, ingericht voor elke leeftijdsgroep. Daarnaast trekken we er regelmatig met de kinderen op uit naar bijvoorbeeld de kinderboerderij, de speeltuin of het bos. We vinden het namelijk belangrijk dat kinderen de wereld kunnen ontdekken in een groene en natuurlijke omgeving.

Buitenschoolse opvang (BSO) moet een vertrouwde plek zijn, waar basisschoolkinderen van 4 - 13 jaar terecht kunnen. Samen ontbijten en/of lunchen, ontspannen na een drukke schooldag, de vakantie doorbrengen met schoolvriendjes. Bij Columbus Junior zorgen we dat de BSO in Oldenzaal als een tweede huis voelt. En in de schoolvakanties is het een feestje op de BSO met een extra leuk en uitdagend BSO-programma.

Luiers, drinken, gezonde snacks en verse (warme) maaltijden zijn altijd inbegrepen bij Columbus Junior. Op al onze vestigingen in Oldenzaal behoort afname van extra dagdelen, verlengde opvang, flexibele kinderopvang en vakantieopvang tot de mogelijkheden.

Weten hoeveel u betaalt voor Columbus Junior kinderopvang in Oldenzaal?

Bereken uw kosten

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van Columbus Junior in de gemeente Oldenzaal?

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van Columbus Junior in Oldenzaal?
Over BSO De Pionier
“Zeer betrokken medewerkers die altijd het kind voorop stellen. Bram heeft een fantastische tijd gehad”
Over dagopvang De Schuit
“Wij zijn heel tevreden over de opvang bij De Schuit, ons kindje komt er graag en wij laten ons kindje met een gerust gevoel achter.”

DoenKids en VVE

Op de buitenschoolse opvang werken we met DoenKids. Een speciaal ontwikkeld activiteitenprogramma, met vele activiteiten op het gebied van o.a. sport & spel, techniek en proefjes, natuur en muziek. Zo ontdekt uw kind zelf waar zijn of haar interesses en talenten liggen. Als uw kind op een dag thuiskomt en zegt “mam, pap, ik wil op gitaarles”, dan weet u waar dit vandaan komt.

Voor de kinderen van 0-4 jaar op de dagopvang en peuteropvang (peuterspeelzaal) werken we met een VVE-programma. Voor- en Vroegschoolse educatie, waarbij we telkens met een ander thema werken. Het doel van VVE is kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en ze optimaal voor te bereiden op de basisschool. Het uitgangspunt hiervan is dat kinderen leren door te spelen, na te bootsen en de interactie met elkaar op te zoeken.

Digitale rondleiding

Al nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een digitaal kijkje bij de Driemaster, de Ark, de Hovercraft, de Duikboot en de Schuit. Een echte rondleiding aanvragen kan natuurlijk ook. Wij vertellen u graag alles over onze opvang.

Kijkje bij de Driemaster Kijkje bij de Ark Kijkje bij de Hovercraft Kijkje bij de Duikboot Kijkje bij de Schuit

Vragen of inschrijven

Heeft u vragen over onze kinderopvang in Oldenzaal? U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Vul het contactformulier in, neem contact op met onze kindadministratie: 088-2347405 of mail ons op kindadministratie@columbusjunior.nl. Wilt u uw kind (vrijblijvend) inschrijven voor één van de Columbus Junior vestigingen in Oldenzaal? Of een rondleiding aanvragen? Klik dan op één van de onderstaande buttons.

Bel 088-2347405