Kinderopvang in Tubbergen

Kinderopvang in Tubbergen

Bij de dagopvang, peuteropvang en BSO op onze diverse vestigingen in Tubbergen krijgt uw kind liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht.

Kinderopvang Tubbergen

Zoekt u kinderopvang in Tubbergen? Dan zit u goed bij Columbus Junior. Bij onze vestigingen geniet uw kind van liefdevolle begeleiding en persoonlijke aandacht. Voor kleinschalige dagopvang en peuteropvang kunt u terecht bij De Huve in Tubbergen, ’t Eschhoes in Vasse en ’t Turfschip in Langeveen.

Voor gezellige buitenschoolse opvang (BSO) kan uw kind terecht bij De Wiekslag in Tubbergen, ’t Eschhoes in Vasse en ’t Turfschip in Langeveen.

Zo biedt Columbus Junior met kinderopvang in Tubbergen een tweede thuis aan kinderen van 0 - 13 jaar. Lees nu meer of schrijf u in voor dagopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang in Tubbergen

Waar vindt u onze kinderopvang in Tubbergen

In de gemeente Tubbergen vindt u diverse Columbus Junior vestigingen die kinderopvang, dagopvang, peuteropvang (peuterspeelzaal) en buitenschoolse opvang aanbieden.

't Turfschip

Kerklaan 2a
7679 VG Langeveen

  • Dagopvang
  • BSO
  • Peuteropvang

De Huve

Prins Bernhardstraat 11b
7651 ED Tubbergen

  • Dagopvang
  • Peuteropvang

De Wiekslag

Lodewijkstraat 1
7651 BK Tubbergen

  • BSO

't Eschhoes

Hooidijk 21
7661 RA Vasse

  • Dagopvang
  • BSO
  • Peuteropvang

Waarom Columbus Junior?

Columbus Junior biedt kleinschalige kinderopvang op meerdere vestigingen in Twente. Elke vestiging heeft een eigen identiteit, maar werkt vanuit de visie van Columbus Junior. De pedagogisch medewerkers houden hiervoor de zeven uitgangspunten aan, waarmee ze dagelijks onze visie uitdragen.

Op nummer één staat, dat de kinderopvang in Tubbergen net als thuis veilig en vertrouwd moet zijn. Een plek waar kinderen zich op hun gemak voelen. Ook vinden we het belangrijk om kinderen de buitenwereld te laten ontdekken. We laten ze daarom, als een kleine Columbus, gedoseerd kennis maken met de wereld. Dit doen we door uitstapjes te maken met de kinderen en ze van alles te leren over de natuur, dieren en plezier maken.

Onze pedagogisch medewerkers nemen hun voorbeeldrol serieus. Daarnaast laten we kinderen van elkaar leren, ervaringen delen en samen plezier hebben. Lees hier meer over ons pedagogisch beleid en de zeven uitgangspunten.

Dagopvang in Tubbergen

Voor dagopvang in Tubbergen kunt u terecht bij De Huve, ’t Eschhoes of ‘t Turfschip. Kinderen van 0 - 4 jaar kunnen hier spelenderwijs de wereld ontdekken en hun eerste sociale contacten opdoen. Ons liefdevolle team van zorgt dagelijks voor een veilige omgeving waar uw kind zich prettig voelt. Onze medewerkers op de babygroepen zijn allemaal opgeleid tot babyspecialist, uw jonge kind is altijd in professionele en vertrouwde handen.

Peuteropvang in Tubbergen

Kinderopvang Columbus Junior in de gemeente Tubbergen biedt naast dagopvang ook peuteropvang (peuterspeelzaal). Peuteropvang is er op gericht om uw kind voor te bereiden op de basisschool. We vangen de kinderen op in kleine groepen, om persoonlijke aandacht mogelijk te maken en de ontwikkeling van uw kind te stimuleren. We gaan samen in de kring, lezen voor en werken met thema’s. Hierdoor worden ze steeds vaardiger. En leren de kinderen zich op hun gemak te voelen in een groep.

Onze pedagogisch medewerkers signaleren wanneer een kind extra aandacht nodig heeft, bijvoorbeeld bij de spraakontwikkeling of op sociaal vlak. Daar kan dan tijdig op ingesprongen worden door peuteropvang met VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) aan te bieden. De gemeente Tubbergen neemt (een deel van de) kosten van VVE voor haar rekening.

Buitenschoolse opvang Tubbergen

De Wiekslag is niet alleen een basisschool, maar ook de locatie voor buitenschoolse opvang (BSO) in Tubbergen. Hier kunnen basisschoolkinderen met leeftijdsgenoten chillen, samen eten en zich uitleven in de “Kinderschuur”. Ook bij ’t Turfschip en ’t Eschhoes hebben kinderen voor en na school en tijdens de schoolvakanties gelegenheid om even lekker bij te komen en samen leuke activiteiten te doen op de BSO.

Een fijne plek bij één van onze vestigingen in de gemeente Tubbergen die als thuis voelt, waar ze op hun gemak van hun vrije tijd kunnen genieten. Ons team van enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgt dagelijks voor een vertrouwde omgeving, waar kinderen terecht kunnen voor laagdrempelige buitenschoolse opvang in Tubbergen.

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van Columbus Junior in de gemeente Tubbergen?

Wat zeggen ouders over de kinderopvang van Columbus Junior in de gemeente Tubbergen?
Over dagopvang De Huve in Tubbergen
"Leuke opvang, waarbij kinderen de mogelijkheden krijgen om te ontdekken, ze zichzelf mogen zijn met liefdevolle leidsters waarbij ze zich welkom voelen."
Over BSO De Wiekslag in Vasse
"Super leuk team met veel diversiteit van aanbod van activiteiten!."

Digitale rondleiding

Al nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een digitaal kijkje bij De Huve in Tubbergen of BSO De Wiekslag in Vasse. Een echte rondleiding aanvragen kan natuurlijk ook. Wij vertellen u graag alles over onze opvang!

Kijkje bij de Huve Kijkje bij de Wiekslag

Vragen of inschrijven

Heeft u vragen over onze kinderopvang in Tubbergen? Wij staan u graag te woord! Neem contact op met onze kindadministratie: 088-2347405 of mail ons op kindadministratie@columbusjunior.nl.

Bel 088-2347405

Gebruik het inschrijfformulier op onze website om u direct in te schrijven voor kinderopvang in Tubbergen.