Nieuws

Feest in Oldenzaal: Columbus Junior neemt peuteropvang over

02 juli 2020

Vanaf 1 augustus gaan worden drie bekende peuterspeelzalen in Oldenzaal onderdeel van onze organisatie. Het gaat om Wolkewietje, Eigen-Wijs en de Blikvanger. De peuterspeelzalen waren tot nu toe onderdeel van Welzijnsorganisatie Impuls.

  • Bij de Driemaster vindt u peuteropvang Wolkewietje
  • Bij De Schuit vindt u peuteropvang Eigen-Wijs
  • Bij De Duikboot vindt u peuteropvang De Blikvanger

Nieuwsgierig? Wij laten u graag onze vestigingen zien. Vraag een rondleiding aan en krijg een Columbus Junior badbootje cadeau!

Spelen op de peuteropvang

Kinderen van 2 tot 4 jaar zijn vanaf 17 augustus van harte welkom om bij ons te komen spelen bij onze nieuwe peuteropvang! Wij bieden peuteropvang van 8:15-12:15 uur, op maandag t/m donderdag.

De bekende en vertrouwde pedagogisch medewerkers blijven op de groepen werken. Bekende gezichten dus voor de peuters. ’s Middags kunnen ouders eventueel aanvullend gebruik maken van dagopvang, of BSO op dezelfde vestiging voor oudere broertjes of zusjes; kortom ze vinden alles onder één dak.

Bij de peuteropvang krijgen jonge kinderen de kans om nieuwe vriendjes te maken. Nieuwe vaardigheden te leren. En steeds meer zelf te doen. Peuteropvang draagt zo bij aan de ontwikkeling van jonge kinderen.

Deze overname zorgt voor een nog intensievere samenwerking tussen kinderopvang en scholen. Op deze manier ontstaat er een goede doorgaande lijn richting de basisschool.

Peuteropvang voor jonge wereldontdekkers!

Bij Columbus Junior ontdekken kinderen de wereld. Op een natuurlijke manier samen spelen is bij Columbus Junior belangrijk. Net als de omgeving ontdekken. Bij de peuteropvang in Oldenzaal worden daarom in de toekomst groene en natuurlijke buitenspeelterreinen aangelegd. Zo wordt een fijne plek gecreëerd voor kinderen. Zo kunnen zij zich spelenderwijs ontwikkelen en zich heerlijk uitleven.

Aanmelden kan per direct, we hebben nog plek voor nieuwe peuters. U kunt natuurlijk ook een rondleiding aanvragen: www.columbusjunior.nl, via e-mail: kindadministratie@columbusjunior.nl of telefonisch: 088- 234 7405.