Nieuws

Columbus Junior breidt uit: Overname de Kijkdoos

01 januari 2018

Columbus Junior neemt met ingang van 1 januari 2018 Kinderopvang de Kijkdoos in Enschede over.

De huidige eigenaren hebben 23 jaar lang met alle liefde en plezier hun kindcentra opgebouwd en zijn nu toe aan meer rust. Na een zorgvuldige zoektocht naar een geschikte overnamekandidaat, is ervoor gekozen om de organisatie over te dragen aan Columbus Junior. Beide organisaties hebben dezelfde kernwaarden:

  • Een snelle, persoonlijke en klantgerichte aanpak;
  • Het bieden van de hoogst mogelijke kwaliteit kinderopvang;
  • Er wordt samen gewerkt met enthousiaste, betrokken en goed opgeleide pedagogisch medewerkers;
  • Een informele open bedrijfscultuur.

Voor de kinderen en ouders van De Kijkdoos zal er weinig veranderen in de opvang. Alle pedagogisch medewerkers zullen hun baan behouden en op dezelfde groep blijven werken waardoor de kinderen en ouders hun vaste gezichten behouden.

Over Columbus Junior

Christoffel Columbus, de bekende ontdekkingsreiziger, is de inspiratiebron geweest voor onze naam. De naam geeft aan waar onze kinderopvangorganisatie voor staat; wij zien kinderen als jonge ontdekkingsreizigers. Kinderen moeten de wereld om zich heen kunnen ontdekken, nieuwsgierig zijn, grenzen willen verkennen én af en toe overschrijden. Columbus Junior heeft kinderdagverblijven en bso’s in de gemeenten Enschede, Haaksbergen, Oldenzaal, Losser, Wierden, Rijssen-Holten en Hellendoorn. In totaal vangen wij ongeveer 1500 kinderen per dag op in huiselijke locaties.