Nieuws

Online Paasei Speurtocht

31 maart 2022

Zoek mee en wie weet win jij een (h)eerlijke prijs!

Het is bijna Pasen en dat willen we samen met jullie vieren! Ook dit jaar hebben wij een Online Paasei Speurtocht op onze website. Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 april 2022 verstoppen we elke dag een Paasei. Zoek mee, vind de 5 paaseieren en wie weet win jij een (h)eerlijke chocolade prijs: een Tony’s paaseitjes assorti zak. 20 lekker grote paaseitjes in een mix van 8 smaken, in een vrolijk zakje! We verloten 10 prijzen onder de goede inzendingen! Houd onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten. 

Hoe werkt het? 

 • Van maandag 4 april t/m vrijdag 8 april 2022 verstoppen wij elke dag  ergens op onze website (www.columbusjunior.nl) een paasei. Totaal zijn er dus 5 eieren verstopt.
 • Elke dag verstoppen wij een ander kleur paasei op een andere plek, kijk dus elke dag op de website vanaf 08.30 uur om het ei van die dag niet te missen.
 • Stuur aan het eind van de week alle 5 paasei vindplaatsen tegelijk op naar marketing@columbusjunior.nl. Zet je voor- en achternaam, adres en woonplaats er ook bij (zodat wij een eventuele prijs op kunnen sturen). Maak foto’s van de verstopplekken of bewaar de links van de 5 pagina’s en stuur deze samen met een beschrijving van de verstopplek naar ons op. Als het maar duidelijk is voor ons waar het paasei was verstopt. 
 • Inleveren kan t/m zondag 10 april 2022. In de week van 11 april 2022 maken we de winnaars bekend.

Succes met de speurtocht!

De winnaars zijn bekend!

De paasei speurtocht is gesloten. We hebben een heleboel inzendingen ontvangen, iedereen bedankt voor het meedoen. Wat zijn jullie goede speurneuzen! Co heeft ook naar de 5 paaseieren gezocht, maar hij vond het soms best lastig. Maar nu de winnaars! We hebben uit alle inzendingen 10 winnaars geloot en dat zijn:

 1. Annalot & Floriene Naber
 2. Mila & Charel de Kleine
 3. Duuk & Mila Rutgers
 4. Mason Schraa
 5. Kim van Coeverden
 6. Siem Hemelt
 7. Eva & Fenna Bulsink
 8. Jason Bruggink
 9. Mats & Mette-Lise van der Stelt
 10. Luuk & Mats Eulderink

Gefeliciteerd! Jullie hebben de (h)eerlijke chocolade prijs gewonnen: een Tony’s paaseitjes assorti zak. 20 lekker grote paaseitjes in een mix van 8 smaken, in een vrolijk zakje. De prijs komt binnenkort jullie kant op!

Oplossingen/verstopplekken

 • Foto 1: Vestiging Hassinkbrink in Haaksbergen
 • Foto 2: Nieuws > Feestelijke opening De Hoge Esch in Rijssen
 • Foto 3: Over Co > foto van Co de Mascotte
 • Foto 4: Vestiging De Huve in Tubbergen
 • Foto 5: Vestiging De Kanjer in Nijverdal