meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

De Fontein

  • BSO
  • Peuteropvang

De Fontein is te vinden in de wijk Ribbelt-Stokhorst. Binnen basisschool De Fontein bieden wij hier zowel BSO als peuteropvang op een kleinschalige manier. Onze opvang bevindt zich in sfeervolle lokalen met grote raampartijen en originele elementen. We beschikken tevens over het grote speelplein van de basisschool

Christelijke identiteit

BSO en peuteropvang de Fontein is één van de weinige aanbieders van christelijke kinderopvang in Enschede. Veel ouders kiezen er bewust voor om hun kinderen christelijk op te voeden. Hierbij past een christelijke kinderopvang. Bij onze opvang werken alleen pedagogisch medewerkers die de christelijke identiteit uitdragen. Wij hanteren echter geen toelatingsbeleid, iedereen is welkom bij de Fontein.

De christelijke identiteit vindt u terug in de dagelijkse rituelen, zoals bidden voor het eten en het voorlezen en zingen van Bijbelse verhalen en kinderliedjes. Natuurlijk zingen en lezen we ook de bekende kinderliedjes en verhalen. De christelijke feesten zoals Kerst, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren worden gevierd, maar ook Sinterklaas laten we niet voorbij gaan.

Ruimte

De peuteropvang vindt plaats in een prachtig oud lokaal met hoge ramen en originele elementen. De peuters kunnen hier naar hartenlust spelen met het keukentje, bouwhoek, poppenhoek of leeshoek. Onze BSO is een zgn. huiskamer BSO: we knutselen, spelen zoveel mogelijk buiten en gaan er samen op uit. We hebben voor de BSO de beschikking over een knutsellokaal met een diversiteit aan materialen.

Opvang

  • BSO: op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. Wij bieden BSO in de vorm van naschoolse opvang van 15.00 - 18.00 uur. BSO is bedoeld voor kinderen van 4 - 13 jaar.
  • Peuteropvang: op dinsdag- en donderdagochtend. Peuteropvang is bedoeld voor kinderen van 2 - 4 jaar.Scholen

De volgende scholen maken gebruik van De Fontein:Groepsindeling

De Fontein biedt peuteropvang en naschoolse opvang op de volgende groepen:

Schaapskooi
Peuteropvang 2-4 jaar en BSO 4-13 jaar
 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven