meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

De Schatkist

  • Dagopvang
  • BSO
  • Peuteropvang

De Schatkist is gelegen aan de westkant van Enschede, naast GBS De Bron en tegenover basisschool St. Jan. De Schatkist vormt samen met GBS De Bron een integraal kindcentrum (IKC).

Christelijke identiteit

De Schatkist is de eerste christelijke opvang in Enschede. Uniek dus! Veel ouders kiezen er bewust voor om hun kinderen christelijk op te voeden. Hierbij past een christelijke kinderopvang. In onze opvang werken alleen pedagogisch medewerkers die de christelijke identiteit uitdragen. Wij hanteren echter geen toelatingsbeleid, iedereen is welkom bij De Schatkist.

De christelijke identiteit vindt u terug in de dagelijkse rituelen, zoals bidden voor het eten en het voorlezen en zingen van Bijbelse verhalen en kinderliedjes. Natuurlijk zingen en lezen we ook de bekende kinderliedjes en verhalen. De christelijke feesten zoals Kerst, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren worden gevierd, maar Sinterklaas zal ons kindcentrum ook niet voorbij gaan.

Ruimte

De Schatkist beschikt over binnenruimtes die zo zijn ingericht dat zij heel kleinschalig, en huiselijk aanvoelen. Net als thuis! Daarnaast is er een ruime buitenspeelruimte met veel speelmateriaal voor de peutergroepen en de BSO. Voor de baby’s is er aan de zijde van de entree een eigen buitenterrein ingericht waar de jongste kinderen ongestoord kunnen kruipen en lopen.

Groepsindeling

De Schatkist is een zogenaamd kindcentrum, wat inhoudt dat er naast kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar (dagopvang) ook kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar (buitenschoolse opvang) worden opgevangen. De opvang vindt plaats in de volgende stamgroepen.

Kristal
Dagopvang 0 - 2 jaar
Parel
Dagopvang 2 - 6 jaar
Saffier
Peuteropvang 2 - 4 jaar
Diamant
BSO 4 - 13 jaar
Robijn
BSO 4 - 13 jaar

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van De Schatkist:

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven