meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

Deppenbroek

  • BSO
  • Peuteropvang

Onze vestiging Deppenbroek bevindt zich binnen basisschool Bonifatius in de wijk Deppenbroek te Enschede. Samen met de basisschool vormen wij Integraal Kindcentrum (IKC) Deppenbroek. Wij bieden op onze vestiging zowel BSO als peuteropvang aan.

Peuteropvang Dikkertje Dap

Peuteropvang Dikkertje Dap is gevestigd in basisschool Bonifatius in de wijk Deppenbroek te Enschede. Samen met BSO de Speelwereld heeft zij een eigen ingang en gedeelte ter beschikking in de school. Samen vormen wij integraal Kindcentrum (IKC) Deppenbroek.

Om daar aan te sluiten waar het individuele kind behoefte aan heeft, maken wij gebruik van het programma Piramide en de peutertoetsen van Cito.

Een peuterarrangement bestaat uit tweede gekoppelde dagdelen op verschillende dagen in de week. Kinderen die een VVE (Vroeg- en Voorschoolse Educatie) verwijzing hebben van het consultatiebureau, worden twee extra dagdelen geplaatst, deze worden door de gemeente Enschede vergoed. De dagdelen worden afgenomen op vier verschillende dagen.

Dikkertje Dap biedt Peuteropvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar op maandag t/m vrijdagochtend.

Maandag t/m donderdag:


Ochtenddeel: 08.15 uur tot 11.30 uur
Middagdeel: 12.15 uur tot 15.30 uur

Vrijdag:

Ochtenddeel: 08.15 uur tot 11.15 uur (2+ groep)
Middagdeel: 12.00 uur tot 15.00 uur (3+ groep)

Een peuterarrangement bestaat uit twee gekoppelde dagdelen op verschillende dagen in de week. Kinderen die een VVE (Vroeg- en Voorschoolse Educatie) verwijzing hebben van het consultatiebureau, worden twee extra dagdelen geplaatst, deze worden door de gemeente Enschede vergoed. De dagdelen worden afgenomen op vier verschillende dagen. Voor de VVE maken wij gebruik van het programma Piramide en de peutertoetsen van Cito.

Buitenschoolse opvang

Bij Deppenbroek bieden wij ook buitenschoolse opvang. Wij hebben flexibele voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

De opvang vindt plaats op maandag, dinsdag en donderdag. Mocht er naast deze dagen opvang nodig zijn op de woensdag en/of vrijdag of tijdens studiedagen/ vakanties, dan kan men terecht bij onze buitenschoolse opvang bij De Kijkdoos aan de Bosuilstraat 1 te Enschede.

Groepsindeling

Dikkertje Dap Peuteropvang 2 - 4 jaar
Speelwereld Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Binnenruimte

Wij hebben een eigen ingang en gedeelte van de school tot onze beschikking. De kinderen hebben de beschikking over verschillende ruimtes:

  • de groepsruimte (gelegen op de eerste verdieping)
  • een speellokaal

Samen met de pedagogisch medewerkers werken de kinderen gedurende het gehele jaar aan themagerichte activiteiten.

Buitenruimte

Buiten spelen doen wij op het aangrenzende terrein van basisschool Bonifatius. Wij bieden de mogelijkheid om kinderen tegen vergoeding van het uurtarief naar hun sport te brengen. Deze locaties mogen zich maximaal een half uur van de BSO bevinden.

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Deppenbroek:

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven