meer

Columbus Junior | Onze vestigingen

 terug naar vestigingen

Het Sprookjesbos

  • Dagopvang
  • BSO
  • VVE

Het Sprookjesbos is gevestigd in Wijkcentrum het Stroinkshuis, het hart van de wijk Het Stroink. Samen met Peuteropvang de Kabouters, Peuteropvang de Zonnestraaltjes, ODBS het Stroink en RKBS de Regenboog vormen wij Integraal Kindcentrum (IKC) Stroinkslanden-Zuid.

Groepsindeling dagopvang

Het Sprookjesbos biedt reguliere en flexibele opvang op de volgende groepen:

Elfjes
Dagopvang 0 - 4 jaar
Dwergen
Dagopvang 2 - 4 jaar

Ter ondersteuning van het dagprogramma en om aan te sluiten bij de behoeften van het individuele kind, maken wij in alle groepen gebruik van het VVE-programma Uk en Puk.

Wij bieden bij Het Sprookjesbos ook extra spelen en leren (VVE, Voor- en Vroegschoolse Educatie) in de peutergroep. Extra spelen en leren is bedoeld voor peuters van 2-4 jaar, die op bepaalde ontwikkelgebieden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kinderen die een indicatie voor extra spelen en leren (VVE, Vroeg- en Voorschoolse Educatie) hebben van het consultatiebureau, worden twee extra dagdelen geplaatst, deze worden door de gemeente Enschede vergoed. De dagdelen worden afgenomen op vier verschillende dagen. Meer weten? Neem dan contact op met Het Sprookjesbos. 

Groepsindeling buitenschoolse opvang

Reuzen  
BSO 4 - 13 jaar

Het Sprookjesbos biedt BSO in de vorm van voor- en naschoolse opvang. De kinderen kunnen eventueel bij ons hun meegebrachte ontbijt nuttigen en spelen totdat zij door ons naar school worden gebracht

Onze BSO maakt gebruik van de omliggende schoolpleinen, het Smiley-veld en Speelbos ’t Stroink. Gedurende het gehele jaar wordt themagericht gewerkt.

Let op: ons adres is het Stroink 64a, maar de ingang van Het Sprookjesbos vindt u aan de kant van de Hesselinklanden.

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven