meer

Columbus Junior | Onze vestigingen

 terug naar vestigingen

Het Stroink

  • BSO
  • Peuteropvang
  • VVE

Bij Columbus Junior Het Stroink vindt u peuteropvang De Kabouters en BSO Het Stroink. Wij zijn gevestigd binnen basisschool het Stroink. Samen met peuteropvang De Zonnestraaltjes, Het Sprookjesbos, ODBS het Stroink en RKBS de Regenboog vormen wij Integraal Kindcentrum (IKC) Stroinkslanden-Zuid.

Peuteropvang De Kabouters

Bij De Kabouters bieden wij peuteropvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar op maandag tot en met donderdag. Tijdens schoolvakanties is onze peuteropvang gesloten.

Onze dagdelen:

Ochtenddeel: 08:15 tot 12:15 uur
Middagdeel: 13:00 tot 17:00 uur

Peuterarrangement

De peuteropvang vindt plaats met een peuterarrangement: twee gekoppelde dagdelen op verschillende dagen in de week. Peuters die een indicatie voor extra spelen en leren (VVE, Voor- en Vroegschoolse Educatie) hebben van het consultatiebureau, worden twee extra dagdelen geplaatst.

Deze extra dagdelen worden vergoed door de gemeente Enschede. De vier dagdelen worden afgenomen op vier verschillende dagen.

VVE

Wij maken bij De Kabouters gebruik van het VVE-programma Uk & Puk. Zo sluiten wij optimaal aan bij de behoeften van elk individueel kind! Meer weten? Neem dan contact op met Het Stroink.

BSO Het Stroink

Wij bieden BSO in de vorm van naschoolse opvang aan maximaal 15 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Gedurende het het gehele jaar werken we themagericht.

Onze buitenschoolse opvang is open op maandag, dinsdag en donderdag van 14:30 tot 18:00 uur. Op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties vangen wij de kinderen op bij de BSO van Het Sprookjesbos.

Buiten spelen

De kinderen kunnen heerlijk buiten spelen op de schoolpleinen rondom onze vestiging, het Smiley-veld en in Speelbos 't Stroink.

Groepsindeling

Kabouters Peuteropvang 2 - 4 jaar
BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven