meer

Columbus Junior | Onze vestigingen

 terug naar vestigingen

Hofferie

  • Dagopvang
  • VVE

Columbus Junior Hofferie ligt centraal in Enschede en is makkelijk te bereiken. Bij onze vestiging bieden wij dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Wij beschikken onder andere over een ruime eigen parkeerplaats en een prachtige, grote nieuw ingerichte buitenspeelplaats.

Onze vestiging

Hofferie heeft ruime en uitdagende horizontale groepsruimtes. De inrichting is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Door een bij de leeftijd passende omgeving aan te bieden, dagen wij kinderen optimaal uit in hun ontwikkeling. Daarnaast wordt de ontwikkeling stap voor stap begeleid en gestimuleerd door onze vertrouwde en liefdevolle collega’s. Ook beschikken we over een mooie en groene buitenspeelruimte.

Het liefst leiden wij u natuurlijk persoonlijk rond, maar u kunt ook alvast een digitale rondleiding bij Hofferie ervaren:

Neem een kijkje bij Hofferie

Dagopvang

Kinderen van 0 tot en met 4 jaar zijn van harte welkom bij onze dagopvang, wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend.

Peuteropvang

Bij Hofferie kan uw peuter van 2-4 jaar ook terecht voor peuteropvang. U kunt met ons overleggen welke dagdelen mogelijk zijn. Uiteraard kunt u, als aanvulling op de peuteropvang, ook dagopvang afnemen voor uw peuter.

Wij bieden bij Hofferie ook extra spelen en leren (VVE, Voor- en Vroegschoolse Educatie) in de peutergroep. Extra spelen en leren is bedoeld voor peuters van 2-4 jaar, die op bepaalde ontwikkelgebieden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kinderen die een indicatie voor extra spelen en leren van het consultatiebureau hebben, krijgen twee extra dagdelen peuteropvang.

Uw kind komt dan in totaal 4 dagdelen, op vier verschillende dagen. De extra dagdelen worden vergoed door de gemeente Enschede. Meer weten, bijvoorbeeld over VVE/extra spelen en leren? Neem dan contact op met Hofferie.

Groepsindeling

Hofferie biedt dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar op de volgende groepen:

Rupsjes Dagopvang 0 - 2 jaar
Vlinders Dagopvang 1,5 - 4 jaar
Duizendpootjes Dagopvang 2 - 4 jaar

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven