meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

Lumen

  • BSO
  • Peuteropvang

Het integrale Kindcentrum Lumen is een voorziening voor kinderen van 0 – 13 jaar waar zij gedurende de dag komen om te leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten. Bij Lumen bieden wij BSO en peuteropvang.

De locatie

Binnen IKC Lumen zijn wij de voorschoolse partner in het samenwerkingsverband met openbare basisschool De Uitvinding en Katholieke basisschool de Kubus. In goede afstemming met ouders/verzorgers zijn we verantwoordelijk voor liefdevolle opvang en wereld verkennend onderwijs. Van ‘Samen doen’ kun je genieten en kinderen, ouders en medewerkers van IKC Lumen profiteren daar optimaal van. Voor een brede optimale ontwikkeling is er continu afstemming en verbinding met de wijk.

Om jonge kinderen in de gelegenheid te stellen zich spelenderwijs voor te bereiden op de basisschool, biedt de gemeente VVE-plaatsen. Voor peuters is kinderopvang of peuterspeelzaal van wezenlijk belang voor de ontwikkeling.

Kinderen spelen hier samen met leeftijdsgenootjes en worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door een enthousiast team van pedagogisch medewerkers. Er wordt speciaal aandacht besteed aan taal en spraak, motoriek, spel, sociale en emotionele vaardigheden.

Wijkgebouw Lumen

Binnen het wijkgebouw Lumen zijn tevens de volgende partijen gevestigd: Logopedie Centrum/ GGD Twente (consultatiebureau)/ Fysiotherapie Fit-Clinic/ De Vleeschhouwerij/ De Woonplaats. Wilt u meer weten over het IKC Lumen? Neem dan een kijkje op de website van wijkvoorziening Lumen: www.lumen.nl

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Lumen:

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven