meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

Kampboertjes

  • BSO
  • Peuteropvang

In het dorpshuis Erve Kampboer in Geesteren is Kampboertjes gevestigd. Een geweldige locatie naast de Aloysiusschool. Op deze vestiging bieden wij peuteropvang en buitenschoolse opvang aan.

Peuteropvang

Wij bieden peuteropvang aan van maandag t/m vrijdag. De peuteropvang is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar, vanaf deze leeftijd kan uw kind komen spelen bij ons. De kinderen gaan in de kring, we lezen samen boekjes en doen leuke activiteiten met elkaar.


Ieder kind krijgt een mentor toegewezen; een voor het kind bekende pedagogisch medewerker. Door goed te kijken naar ieder kind, zorgen wij ervoor dat wij activiteiten aanbieden die bij hun behoefte past. Kinderen die extra uitdaging kunnen gebruiken, krijgen dit aangeboden. Kinderen die extra begeleiding nodig hebben, ook.

De peuteropvangruimte is ruim opgezet. We hebben hier een thematische inrichting, conform de uitgangspunten van de Uk & Puk methodiek. In de groepsruimten zijn verschillende hoekjes gemaakt, waaronder een leeshoek, bouwhoek en huishoek. De inrichting maakt een intensief en levendig spel mogelijk, waarbij de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Wij werken met VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) voor kinderen die meer stimulans nodig hebben op een bepaalde ontwikkelgebied. De kosten van VVE worden grotendeels vergoed door de gemeente Tubbergen.

Tussen de peuteropvang en de basisschool bestaat een goede samenwerking. Zodoende kunnen de peuters af en toe al kennis maken met de school, de juffen en de andere kinderen. Op die manier maken wij de overgang van thuis naar school minder spannend voor ze.

Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang bij Kampboertjes bestaat uit kleine groepen. Zo zorgen wij voor gezellige en hechte groepjes kinderen. De kinderen bij Kampboertjes krijgen de ruimte om zelf te kiezen wat ze willen doen. Op school hebben zij hard gewerkt en bij de BSO is het tijd om te ontspannen.

De BSO ruimte is een knusse ruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, maar ook lekker chillen na een lange schooldag. Naast het vrij spelen, doen we verschillende activiteiten en maken we uitstapjes naar bijv. de kinderboerderij of speeltuin. Zo zorgen wij met zijn allen voor een geweldige BSO middag!

Op dit moment is de BSO op maandag en donderdag geopend. Ook voor de overige dagen kunt u uw kind inschrijven. Zodra er dan voldoende aanmeldingen zijn, gaat de BSO ook op andere dagen open.

Wij bieden tevens BSO aan in de schoolvakanties en op studiedagen.

Buitenruimte

Wij maken gebruik van een buitenruimte, waar de kinderen kunnen fietsen, glijden, in de zandbak kunnen spelen en verschillende spelletjes kunnen doen. Ook kunnen wij spelen op het schoolplein van de Aloysiusschool.

Groepsindeling

De opvang vindt plaats in de volgende groepen:

Kleine Hoeve Dagopvang/peuteropvang 2 - 4 jaar
BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Foto's

 terug naar vestigingen

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven