meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

Honesch

  • BSO

BSO Honesch is gevestigd in de basisschool Honesch. Deze school ligt in het buitengebied van Haaksbergen. We kijken uit over de weilanden en hebben veel ruimte om te spelen en te ontdekken. Deze BSO is alleen voor kinderen van de basisschool Honesch.

Binnenruimte

De BSO zit in een van de extra lokalen van de basisschool. We maken gebruik van de faciliteiten van de school (zoals het digibord om bijvoorbeeld muziek te kunnen luisteren en te dansen). Daarnaast hebben we de ruimte leuk ingericht zodat kinderen het voor kinderen huiselijk en gezellig is. Er is veel ruimte om te sporten en ontdekken.

Buitenruimte

We maken gebruik van het hele buitenterrein van de Honesch. Op deze speelplaats staan meerdere klim- en klautertoestellen, mogelijkheden voor balsporten, maar ook chill-hoekjes om even tot rust te komen. Daarnaast mogen we gebruik maken van de sport- en beweegmaterialen van de school zodat we kinderen volop mogelijkheden kunnen bieden om hun energie kwijt te raken na schooltijd.

In de vakantieperiodes bieden we een uitdagend thema passend bij de doelgroep en worden er leuke activiteiten en uitstapjes gepland.

Groepsindeling

Honesch is een BSO, wat inhoudt dat er maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar worden opgevangen.

Bijzonderheden

BSO Honesch maakt onderdeel uit van onze vestiging Hassinkbrink. Hier vindt de voorschoolse opvang plaats, evenals de opvang op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang is exclusief beschikbaar voor leerlingen van basisschool Honesch.

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven