meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

KrisKras

  • Dagopvang
  • BSO

KrisKras is gevestigd tegenover basisschool 'Op Weg' in Haarle. KrisKras heeft twee groepen kinderdagopvang en een groep buitenschoolse opvang.

De binnenruimte

KrisKras heeft twee groepsruimtes welke met elkaar te verbinden zijn door het openen van een deur. Hierdoor komen de kinderen makkelijk met elkaar in contact. In de groepsruimte zijn themahoeken gemaakt, zoals een huishoek, een bouw-/autohoek, een leeshoek, een knutsel-/tekentafel en er zijn kasten met puzzels en spelletjes. Naast het pand van KDV KrisKras, staat het pand van BSO KrisKras. Hier worden de kinderen van 4 tot 13 jaar opgevangen.

De buitenruimte

BSO mag met of zonder begeleiding ook op het schoolplein of op het naastgelegen trapveldje spelen. Kortom: Een uitermate kindvriendelijke omgeving om te verblijven!

Spelen

Kinderen kunnen bij KrisKras naar hartelust spelen op hun eigen niveau. We bieden spelmateriaal en activiteiten die passend zijn bij de ontwikkeling van het kind. De baby’s en dreumessen kunnen heerlijk spelen op de speurneusjesgroep. De peuters hebben op de dinsdag en de donderdag een eigen peutergroep: de Kletskousjes. Op deze groep worden peuteractiviteiten aangeboden volgens de VVE-methode Uk & Puk.

Groepsindeling

KrisKras is een kindcentrum, wat inhoudt dat er naast kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar (dagopvang) ook kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar (buitenschoolse opvang) worden opgevangen. De opvang vindt plaats in de volgende stamgroepen:

De Speurneusjes Max. 14 kinderen van 0 tot 4 jaar
De Kletskousjes Max. 14 kinderen van 2 tot 4 jaar
De Kei Max. 20 kinderen van 4 tot 13 jaar

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van KrisKras:

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven