meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

Liezenboerderij

  • Dagopvang
  • BSO
  • Peuteropvang

Liezenboerderij is een prachtig gelegen en geheel in originele staat gerestaureerde boerderij uit 1947.

De opvang bij Liezenboerderij

Bij Liezenboerderij bieden wij zowel kinderdagopvang, buitenschoolse opvang als peuteropvang (voorheen bekend in Holten als peuterspeelzaal Dribbel). Dit allemaal onder één dak in een sfeervolle en gezellige oude boerderij!

Onze vestiging ligt centraal in Holten is goed bereikbaar: nadat uw uw kind(eren) bij ons heeft gebracht, bent u via de doorgaande weg vlot op de snelweg.

De binnenruimte

Liezenboerderij is geschikt gemaakt voor drie kinderdagopvanggroepen en één BSO groep. De kinderdagverblijfgroepen delen samen de hal. De karakteristieke kenmerken van de boerderij creëren uitdagende ruimtes voor de kinderen. De groepsruimtes hebben themahoeken. Zo is het duidelijk voor de kinderen in welke hoek, met welk speelgoed kan worden gespeeld.

De buitenschoolse opvang vindt plaats in een grote binnenruimte met veel speelmogelijkheden.

De buitenruimte

De buitenruimte is gelegen rondom driekwart van de boerderij. In onze doe-en ontdektuin met veel natuurlijke elementen, kan volop gespeeld en beleefd worden. Er zijn verschillende ontdekplekken waar kinderen kunnen ervaren hoe het is om te klimmen op een heuvel, en er vervolgens weer af te hollen of te rollen.

Spannend en uitnodigend is het looppaadje waar kinderen, in een veilige omgeving, zelfstandig hun ontdekkingen kunnen doen. Voor de BSO kinderen is er daarnaast ook nog een speelplein en een voetbalgedeelte.

Groepsindeling

Liezenboerderij is een zogenaamd kindcentrum. Dit houdt in dat er, naast kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar (dagopvang), ook kinderen in de leeftijd 2 tot 4 jaar (peuteropvang) en van 4 tot 13 jaar (buitenschoolse opvang) worden opgevangen. De opvang vindt plaats in de volgende stamgroepen.


Betje Big Dagopvang 0 - 2 jaar
Jaap Schaap Dagopvang 0 - 4 jaar
Dribbel Peuteropvang 2,5 - 4 jaar
Kaatje Kip Dagopvang/BSO 2 -13 jaar
BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar (2 groepen)

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Liezenboerderij:

Peuteropvang

De voormalige peuterspeelzaal Dribbel is ook gevestigd binnen Liezenboerderij. Wij bieden binnen onze vestiging peuteropvang aan kinderen van 2 ½ - 4 jaar. In het ruime lokaal kunnen de peuters naar hartenlust spelen in de verschillende speelhoeken. Iedere groep bestaat uit maximaal 16 peuters.

Kinderen met een VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) verwijzing komen 2 dagdelen extra. Zij bezoeken zowel groep 1 als groep 2. Deze extra dagdelen worden vergoed door de gemeente Rijssen- Holten.

Elke peuter heeft zijn of haar eigen ontwikkelingstempo. Om daar aan te sluiten waar het kind behoefte aan heeft, maken wij gebruik van het programma Startblokken.

Inschrijven Peuteropvang

Helaas is het voor deze peuteropvang nog niet mogelijk om u aan te melden via de website. Wij verzoeken u daarvoor onderstaand formulier in te vullen en deze te mailen aan onze kindadministratie via kindadministratie@columbusjunior.nl

Op maandagmorgen is Linda Bolink van de kindadministratie op de locatie aanwezig van 8.30 tot 9.30 uur voor alle vragen over kosten, aanmelding en planning.

Inschrijfformulier downloaden

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven