meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

De Tjalk

  • Dagopvang
  • Peuteropvang

De Tjalk is gevestigd in een prachtig pand met uitzicht over de weilanden. De Dinkel, natuurgebied De Zandbergen en de dorpskern van Losser liggen allen op loopafstand.

Bij dorp en natuur

De Tjalk is goed en veilig bereikbaar voor heel Losser. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het terrein. De vestiging bevindt zich dichtbij de dorpse voorzieningen: winkels, markt en zwembad zijn op loopafstand. Doordat we dichtbij de natuur zitten, kunnen we er makkelijk en veilig met de kinderen op uit. We zijn van harte welkom bij onze boerenburen om in het voorjaar de jonge aanwas te bewonderen. Paarden, koeien en schapen hebben een grote aantrekkingskracht op de kinderen. Met de bolderkar zijn we er snel en het is direct een leuk avontuur met een kleine groep kinderen.

De binnenruimte

Het gebouw heeft twee groepen voor kinderen van 0 tot 2 jaar en twee groepen van 2 tot 4 jaar. Daarnaast zijn er twee keukens en twee sanitaire ruimten en is er een centrale speelruimte. In de knusse en lichte binnenspeelruimte worden diverse activiteiten aangeboden. Hierbij valt te denken aan peutergym of dansen. Pedagogisch medewerkers kunnen hier ook een boek voorlezen aan de kinderen. De centrale speelruimte kan door alle stamgroepen gebruikt worden en biedt bij slecht weer ook mogelijkheden om met karretjes en fietsjes te rijden. Er staat een glijbaan en in de speelboot kunnen kinderen kapitein of piraat spelen.

De buitenruimte

Alle groepen hebben toegang tot de buitenruimte. De buitenruimte bevat verschillende speelplekken, afgestemd op de leeftijden van de kinderen. De 0-2 jarigen worden dus niet 'gestoord" in hun spel door oudere kinderen. Tenslotte biedt De Tjalk veel mogelijkheden voor uitstapjes met de bolderkar of de bakfiets.

Groepsindeling

De Tjalk is een kinderdagverblijf, wat inhoudt dat er alleen kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar (dagopvang) worden opgevangen. Deze leeftijdsgroep wordt opgevangen in vier stamgroepen:

De Matroos Max. 11 kinderen van 0 tot 2 jaar
De Piraat Max. 11 kinderen van 0 tot 2 jaar
De Kapitein Max. 16 kinderen van 2 tot 4 jaar
De Stuurman Max. 16 kinderen van 2 tot 4 jaar
 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven