meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

Drakenboot

  • Dagopvang
  • Peuteropvang

Drakenboot aan de Markeweg in Losser is een zogenaamde Huiskamer BSO. Wij zijn gevestigd in het voormalige gebouw van basisschool De Marke.

Heropening

Onze vestiging, die tot nu bekend was onder de naam De Kajak, is grondig verbouwd. Binnenkort gaan wij onze vestiging feestelijk heropenen en verandert deze vestiging van naam. Wij gaan dan door onder de naam Drakenboot.

De opvang die tot voor kort op onze vestiging De Tjalk werd aangeboden, is meeverhuisd naar Drakenboot. De buitenschoolse opvang vindt zeker het komende jaar nog plaats bij onze tijdelijke vestiging De Basis, Hogeweg 81 te Losser.

Bij Drakenboot gaan wij in de toekomst ons complete opvangpakket van zowel dagopvang, peuteropvang en BSO aanbieden.

De binnenruimte

Wij hebben een eigen entree, een binnenhal, twee ruime lokalen en een echte gymzaal. Door de twee ruime lokalen kunnen we met twee vaste stamgroepen werken. Deze werkwijze, komt samen met de goede akoestiek van het gebouw, de knusse sfeer en rust zeker ten goede.

De stamgroeplokalen geven beiden uitzicht op de buitenruimte, zijn huiselijk ingericht en beschikken over een gezellige woonkeuken met eettafels om na school samen te drinken en fruit te eten. Er zijn veel knutselmaterialen en spelletjes aanwezig, maar er staat ook een lekkere bank om even tot rust te komen na een lange schooldag.

Gymzaal

Er is natuurlijk ook voldoende spelmateriaal dat aansluit bij gebruik in de gymzaal. Zo kunnen de kinderen hier naar harte lust voetballen, basketballen en hockeyen, maar ook zijn er genoeg materialen om lekker te klauteren en worden er regelmatig leuke parcourtjes uitgezet! Vooral bij slecht weer is het prettig de beschikking te hebben over deze ruimte.

De buitenruimte

De buitenruimte is het voormalige grote schoolplein, voorzien van verschillende speeltoestellen, met een oppervlakte van meer dan 500 m²! Rondom de buitenruimte is een strook van bomen en struiken, die de buitenruimte een groene uitstraling geeft.

Groepsindeling

De Kajak is een zelfstandige BSO, wat inhoudt dat er enkel kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar worden opgevangen. De kinderen worden opgevangen in drie BSO groepen.


[SCHOLEN]  terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven