meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

BSO de Bongerd

  • BSO

BSO de Bongerd is gevestigd in de gelijknamige school in Nijverdal en richt zich met name op de jongste basisschoolleerlingen van 4-7 jaar. De kinderen hebben zo alles onder één dak. Makkelijker kan het niet!

De binnenruimte

De buitenschoolse opvang is gevestigd op de zolder van de school, daar hebben de kinderen een heel eigen ruimte tot hun beschikking waar het overblijven tussen de middag en het naschoolse aanbod te vinden is. De buitenschoolse opvang is ingericht voor de jongste basisschoolleerlingen en heeft een heerlijke hanghoek waar de kinderen na schooltijd even kunnen bijkomen, op de bank mogen hangen en bijvoorbeeld een boek kunnen lezen. Daarnaast hebben we natuurlijk veel ruimte om te knutselen en om spelletjes te spelen.

De buitenruimte

We gaan natuurlijk ook vaak lekker buiten spelen, we mogen gebruik maken van het grote schoolplein waar alles te vinden is dat een kind nodig heeft bij het spelen: een zandbak, een verstopplek, fietsjes en nog veel meer. Het schoolplein wordt ook gebruikt door de kinderen die in de wijk wonen en (nog) niet naar de bso gaan. Op deze manier kunnen de kinderen na schooltijd ook nog spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Groepsindeling

De BSO op de Bongerd heeft plaats voor maximaal 15 kinderen. Deze buitenschoolse opvanglocatie is open op maandag- dinsdag en donderdagmiddag. De BSO-opvang op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties vindt gezamenlijk plaats op een van de zusterlocaties: kindcentrum Kanjer en  BSO Knipoog. De oudere kinderen (7+) van de Bongerdschool, maken gebruik van buitenschoolse opvang bij BSO Knipoog.

Bijzonderheden

De kinderen van 4-7 jaar jaar maken gebruik van BSO de Bongerd, de kinderen van 7 jaar en ouder maken gebruik van BSO Knipoog. Deze locaties maken onderdeel uit van kindcentrum Kanjer, waarin ook een BSO is ondergebracht. Hier vindt ook de voorschoolse opvang plaats, evenals de opvang op woensdag en vrijdag.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang is exclusief beschikbaar voor leerlingen van de Bongerd.

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven