meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

De Twijn

  • Dagopvang
  • BSO

Kindcentrum De Twijn deelt een prachtig gebouw met basisscholen Talentrijk en de Peppel en peuterspeelzaal Dreumes. Samen is er de beschikking over een speelhal, grote keuken en een uitdagende buitenspeelplaats.

De binnenruimte

De Twijn heeft twee groepsruimtes: een voor het kinderdagverblijf en een voor de buitenschoolse opvang. Het kinderdagverblijf heeft een ruime speelkamer met daaraan vast een grote woonkeuken. De buitenschoolse opvang maakt gebruik van een eigen lokaal en combineert dat met de keuken die we delen met de school. Hier kunnen de meest heerlijke gerechten worden gekookt met de kinderen. Ook gebruiken we de speelhal van school voor beweegactiviteiten.

De buitenruimte

Buiten hebben we twee ruimtes tot onze beschikking: aan de achterkant ligt de tuin van het kinderdagverblijf. Hier kunnen de jongste kinderen ongestoord spelen en de wereld ontdekken. In de loop van 2017 zal deze tuin helemaal ingericht worden naar de wensen en spelbehoeften van de kinderen. Aan de voorkant van het gebouw ligt een groot schoolplein die gebruikt wordt speelplaats. Aan de overkant is een weide met hertjes en vlakbij is er een park met veel speelmogelijkheden. Van deze mogelijkheden maken we dan ook graag en regelmatig gebruik.

Groepsindeling

De Twijn is een kindcentrum, wat inhoudt dat er naast kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar (dagopvang) ook kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar (buitenschoolse opvang) worden opgevangen. De opvang vindt plaats in de volgende stamgroepen:

De TwijntjesMax. 16 kinderen van 0 tot 4 jaar
De TwijnMax. 20 kinderen van 4 tot 13 jaar

Bijzonderheden

Kindcentrum de Twijn werkt veel samen met BSO Prinses Marijkeschool en kindcentrum Kiekadoe. De bso-opvang op woensdag, vrijdag en in de vakanties vindt veelal gezamenlijk plaats op een van de locaties.

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van BSO De Twijn:

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven