meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

Kanjer

  • Dagopvang
  • BSO

Kindcentrum Kanjer is gevestigd in de Kruidenwijk tegenover basisschool de Schaapskooi in een modern gebouw van twee verdiepingen.

De binnenruimte

Op de begane grond van kindcentrum Kanjer is het kinderdagverblijf gehuisvest. Elke stamgroep van het kinderdagverblijf beschikt over een eigen groepsruimte waarvan de inrichting is aangepast aan de leeftijd van de kinderen. In deze groepen zijn verschillende hoeken gecreƫerd die aansluiten bij de Piramide methodiek. Tevens kan elke groep gebruik maken van de gezamenlijke speelhal en een themaruimte.

Op de eerste etage heeft de BSO de beschikking over zeven verschillende ruimtes die op thema zijn ingericht. Op deze verdieping is op maandag, dinsdag en donderdag een speciale groep voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

De buitenruimte

Er is een grote kindvriendelijk omheinde buitenspeelplaats met uitdagende klimmogelijkheden in een bijzonder speeltoestel. In de schuur staan fietsen voor alle leeftijden en ander rollend materiaal voor de allerkleinsten. Ook de BSO-kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het buitenterrein. In de omgeving van de vestiging zijn een aantal speelvelden, waaronder een basketbalveld en een panna veld, waarvan ook gebruik kan worden gemaakt.

Kanjer grenst aan een plein met een kleinschalig winkelcentrum en een drietal scholen. Aan dit plein liggen ook een wijkgebouw met aangrenzende sporthal en een peuterspeelzaal.

Groepsindeling

De Kanjer is een zogenaamd kindcentrum, wat inhoudt dat er naast kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar (dagopvang) ook kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar (buitenschoolse opvang) worden opgevangen. De opvang vindt plaats in de volgende stamgroepen.

Bofkontjes Max. 9 kinderen van 0 tot 2 jaar
Natuurtalentjes Max. 16 kinderen van 0 tot 6 jaar
Wijsneusjes Max. 16 kinderen van 2 tot 4 jaar
BSO Twee groepen van max. 20 kinderen van 4 tot 13 jaar

Bijzonderheden

BSO Knipoog aan de G.H. Kappertstraat 45 maakt onderdeel uit van kindcentrum Kanjer.

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Kanjer:

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven