meer

Columbus Junior | Onze vestigingen

 terug naar vestigingen

Kiekadoe

  • Dagopvang
  • BSO

Kiekadoe is gevestigd in multifunctioneel centrum De Holtink, niet ver van het winkelcentrum van Nijverdal. Het kindcentrum ligt bovendien in de nabijheid van Het Blokkenpark met een speeltuin en hertenkamp.

Binnenruimte

In De Holtink bevinden zich naast kindcentrum Kiekadoe basisschool De Rietslenke, een peuterspeelzaal, muziekschool Kaliber, ROC educatief centrum en diverse culturele activiteiten. Voor ouders een ideale vestiging om alles voor hun kind onder één dak te vinden.

Ouders en kinderen komen binnen in een grote centrale hal, waarin zeker met slecht weer naar hartenlust gespeeld kan worden. Aan de linkerzijde bevinden zich de kinderdagverblijf groepen waarin verschillende hoeken gecreëerd zijn die aansluiten bij de Uk & Puk methodiek. De bouwhoek, leeshoek, en huishoek zorgen voor duidelijkheid. Verder zijn er twee BSO ruimtes, waarvan één ruimte tevens gebruikt wordt voor peuteropvang in de ochtenden. De BSO kan gebruik maken van de gymzaal. Ideaal als het geen weer is om buiten te spelen.

De buitenruimte

Er is veel ruimte in en om het gebouw. Er is een grote omheinde buitenspeelplaats met diverse klim- en klautertoestellen, een grote zandbak, een houten trein, een schommel en een duikelrek. In de schuur staan fietsen voor alle leeftijden en ander rollend materiaal voor de allerkleinsten. In de nabijheid van het kindcentrum kunnen we naar het hertenkamp en een groot speelveld met weilanden.

Groepsindeling

Kiekadoe is een zogenaamd kindcentrum, wat inhoudt dat er naast kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar (dagopvang) ook kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar (buitenschoolse opvang) worden opgevangen.

De opvang vindt plaats in de volgende stamgroepen:

Babar Dagopvang 0 - 2 jaar
Dip & Dap Dagopvang 0 - 4 jaar
Bommes Dagopvang 1 - 4 jaar
Dribbel Dagopvang 2 - 4 jaar
Floddertje Dagopvang 2 - 4 jaar
Aagje Dagopvang 3 - 4 jaar
Gorgels Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar
Gruffalo's Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Kiekadoe:

  • De Rietslenke
  • Prinses Beatrixschool

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven