meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

Knipoog

  • BSO

Knipoog is een BSO voor kinderen van 7 tot 13 jaar. De vestiging is gelegen op Sportpark Smidserve in de kantine van voetbalvereniging de Hulzense boys.

De binnenruimte

Een afgescheiden relaxruimte is - speciaal voor de kinderen - huiselijk ingericht. Er zijn mogelijkheden om te relaxen in de zithoek, te eten en drinken aan de tafels, tafelvoetbal te spelen, etc. De kantine van de voetbalvereniging kunnen we gebruiken om te eten en te drinken. Daarnaast organiseren we in deze ruimte volop creatieve activiteiten en spelletjes.

De buitenruimte

De sportvelden die aan het pand grenzen, waaronder een kunstgrasveld, worden gebruikt voor buitenactiviteiten. Speciaal voor de leeftijdsgroep van 7 tot en met 13 jaar is uitdagend spelmateriaal beschikbaar. Buiten de kantine is een plein met een aantal bankjes, waar heerlijk buiten onder de boom gespeeld kan worden. Bij mooi weer wordt deze plek ook gebruikt voor bijvoorbeeld de lunch. Op het ruime plein organiseren we tal van activiteiten. Eén basisschool (De Bongerd) ligt aan de overkant van de straat, de overige drie scholen zijn op loop-/ fietsafstand.

Groepsindeling

BSO Knipoog vangt alleen kinderen op in de leeftijd 7 tot 13 jaar. De opvang vindt plaats in de volgende stamgroepen:

Naam Max. 20 kinderen van 7 tot 13 jaar
Naam Max. 20 kinderen van 7 tot 13 jaar
Naam Max. 16 kinderen van 7 tot 13 jaar

Bijzonderheden

BSO Knipoog maakt onderdeel uit van kindcentrum Kanjer, waarin ook een BSO is ondergebracht. Hier vindt ook de voorschoolse opvang plaats, evenals de opvang op woensdag en vrijdag.

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Knipoog:

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven