meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

Kwetternest

  • BSO

BSO Kwetternest is gevestigd in basisschool de Beatrix aan de Trompweg in Nijverdal. De kinderen hebben zo alles onder één dak. Makkelijker kan het niet!

De binnenruimte

BSO Kwetternest deelt de groepsruimte met een peuterspeelzaal (dit houdt niet in dat zij tegelijkertijd in deze ruimte zitten). In midden in het gebouw is een grote hal waar kinderen kunnen spelen en waar aan tafels gewerkt en activiteiten gedaan kunnen worden. Er is een klein podium voor een voorstelling. Het speellokaal is een uitstekende plek om sport en spelactiviteiten met de kinderen te doen, we maken hier dan ook veelvuldig gebruik.

In het lokaal van de BSO hebben de kinderen de ruimte om zich op allerlei manieren te vermaken. Aan de hoge tafel met banken spelen de kinderen geregeld een tafelspelletje of ze knutselen, kleuren en kleien hieraan. Op de grote mat is ruimte om met de blokken te bouwen of om bijvoorbeeld met Duplo te spelen. De computer mag af en toe aan om een spel te spelen.

De buitenruimte

Kwetternest maakt gebruik van het schoolplein, dat meebuigt met de vorm van het schoolgebouw. Op het schoolplein zijn klimrekken, een glijbaan, doeltjes en een grote zandbak aanwezig. In de schuur staat buitenmateriaal waar we tevens gebruik van maken. 
Aan de overkant van het schoolplein is het ‘stut’, dit is een verhoogd bos, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. De kinderen leven zich hier uit met verstoppertje spelen, rennen, ontdekken en een lange wandeling door dit prachtige stuk natuur.

Groepsindeling

Kwetternest is BSO, wat inhoudt dat er maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar worden opgevangen.

Bijzonderheden

BSO Kwetternest maakt onderdeel uit van kindcentrum Kiekadoe. Hier vindt de voorschoolse opvang plaats, evenals de opvang op woensdag en vrijdag.

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van BSO Kwetternest:

  • Prinses Beatrixschool

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven