meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

Prinses Marijkeschool

  • BSO

BSO Prinses Marijkeschool is gevestigd in de gelijknamige school in Nijverdal. De kinderen hebben zo alles onder één dak. Makkelijker kan het niet!

De binnenruimte

De BSO zit in de zijvleugel van de school: we hebben een aantal ruimtes tot onze beschikking waar de kinderen opvang hebben na schooltijd op maandag, dinsdag en donderdag.

In de ene groepsruimte is ook de bibliotheek van de school te vinden, in de andere ruimte is een eigen speelplek. Daarnaast mogen we regelmatig gebruik maken van de lego-studio. Uiteraard hebben we daar goede afspraken over met de school.

In het lokaal van de BSO hebben de kinderen de ruimte om zich op allerlei manieren te vermaken. Aan de tafel spelen de kinderen geregeld een tafelspelletje of ze knutselen, kleuren en kleien. We hebben onder andere een poppenhoek, een bouwhoek en natuurlijk kunnen we heerlijk buiten spelen.

De buitenruimte

De BSO maakt gebruik van het schoolplein. Het plein is omgeven door groen en is in verschillende hoogten aangelegd. Op het schoolplein zijn verschillende speeltoestellen waar de kinderen gebruik van kunnen maken. In de nabije omgeving van het gebouw is veel natuur waar we dan ook regelmatig naartoe gaan om de wereld te verkennen.

Groepsindeling

De bso op de Prinses Marijkeschool heeft plaats voor maximaal 30 kinderen. Deze buitenschoolse opvanglocatie is open op maandag- dinsdag en donderdagmiddag. Deze bso werkt veel samen met kindcentrum de Twijn en  kindcentrum Kiekadoe. De bso-opvang op woensdag, vrijdag en in de vakanties vindt veelal gezamenlijk plaats op een van de locaties

Scholen

Deze buitenschoolse opvang is exclusief beschikbaar voor leerlingen van de Prinses Marijkeschool.

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven