meer

Columbus Junior | Onze vestigingen

 terug naar vestigingen

Prinses Marijke

  • BSO

BSO Prinses Marijke is gevestigd in de gelijknamige school in Nijverdal. De kinderen hebben zo alles onder één dak. Makkelijker kan het niet!

De binnenruimte

De BSO zit in de zijvleugel van de school: we hebben een aantal ruimtes tot onze beschikking waar de kinderen opgevangen worden na schooltijd op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Maandag en vrijdag: 12:00 tot 18:00 uur
Dinsdag en donderdag: 14:30 tot 18:00 uur

In één van onze groepsruimte is ook de bibliotheek van de school te vinden, in de andere ruimte hebben wij een eigen speelplek. Daarnaast mogen we regelmatig gebruik maken van de prachtige Lego-studio van de basisschool.

In het lokaal van de BSO hebben de kinderen de ruimte om zich op allerlei manieren te vermaken. Aan de tafel spelen de kinderen geregeld een tafelspelletje of ze knutselen, kleuren en kleien. We hebben onder andere een poppenhoek, een bouwhoek en natuurlijk kunnen we heerlijk buiten spelen.

De buitenruimte

De BSO maakt gebruik van het schoolplein. Het plein is omgeven door groen en is in verschillende hoogten aangelegd. Op het schoolplein zijn verschillende speeltoestellen waar de kinderen gebruik van kunnen maken. In de nabije omgeving van het gebouw is veel natuur waar we dan ook regelmatig naartoe gaan om de wereld te verkennen.

Groepsindeling

BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar (3 groepen)
De BSO op de Prinses Marijkeschool heeft plaats voor maximaal 30 kinderen. Onze buitenschoolse opvang is open op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Wij werken veel samen met kindcentrum de Twijn en  kindcentrum Kiekadoe. De buitenschoolse opvang op woensdag en in de vakanties vindt veelal gezamenlijk plaats op één van de andere vestigingen.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang is exclusief beschikbaar voor leerlingen van de Prinses Marijkeschool.

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven