meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

De Driemaster

  • Dagopvang
  • BSO

De Driemaster is gelegen in het centrum van Oldenzaal, nabij het gemeentehuis. Dit is de enige kinderopvang waar kinderen als echte Oldenzalers direct onder 'De Oale Grieze' kunnen opgroeien.

De binnenruimte

De vestiging beschikt over een ruime babygroep, waar kinderen op een kleed kunnen bewegen, rollen of met de babygym kunnen spelen. In de nabijgelegen speelruimte worden de peuters uitgedaagd om in de verschillende hoeken te spelen met auto’s of blokken. Ook kunnen ze papa en mama naspelen in een eigen huis met keuken en woonkamer.

Voor de kinderen in de buitenschoolse opvang is er een eigen ruimte die stoer is ingericht. Kinderen kunnen aan de keukentafel gezamenlijk eten, drinken en spelletjes spelen. In nog twee aparte ruimtes kunnen ze zelf bouwen met levensgroot houten Mecano, de Wii of ze kunnen zelf knutselmateriaal pakken om creatief bezig te zijn. Alle speelruimtes zijn ruim opgezet. De aanwezige kinderen beschikken over veel meer vierkante meters dan het wettelijk minimum.

De buitenruimte

Aan de achterzijde van het pand is een prachtige binnentuin gelegen met een zandbak en een verhard gedeelte. Daarnaast is er een grote gezamenlijke tuin waar de kinderen ook over de betegelde paadjes mogen fietsen. Op het ruime gazon kunnen we in de zomermaanden gezellig buiten picknicken.

Bereikbaarheid

De vestiging is goed bereikbaar. Parkeren kan op de openbare parkeerplaatsen van de Ganzenmarkt en is gratis voor ouders. De parkeerplaatsen achter de slagboom zijn bestemd voor de bewoners van het complex waarin wij op de begane grond gehuisvest zijn.

Groepsindeling

De Driemaster is een zogenaamd kindcentrum, wat inhoudt dat er naast kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar (dagopvang) ook kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar (buitenschoolse opvang) worden opgevangen. De opvang vindt plaats in de volgende stamgroepen:

De Matroos Max. 12 kinderen van 0 tot 2 jaar
De Kapitein Max. 16 kinderen van 2 tot 4 jaar
De Schipper Max. 15 kinderen van 4 tot 13 jaar

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van De Driemaster:

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven