meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

BSO de Duikboot

  • BSO

De Duikboot is gevestigd in Daltonschool De Bongerd aan de Paukenlaan. Dit is een Natuur en avontuur BSO.

Natuur en avontuur BSO

Na schooltijd worden de kinderen ontvangen door vaste pedagogisch medewerkers in een klaslokaal dat is omgetoverd tot een gezellige huiselijke BSO. In deze ruimte wordt gezamenlijk fruit gegeten en gedronken. Kinderen kunnen dan vertellen wat ze op school hebben meegemaakt. Na het fruit eten, kiezen kinderen zelf wat ze willen doen. Ze gaan bijvoorbeeld een gezelschapsspel spelen, buiten spelen of tekenen en kleuren.

De binnenruimte

De Duikboot beschikt naast deze ruimte over een speelzaal waar sportieve activiteiten kunnen worden ondernomen. Verder maken we gebruik van de patio waar we onze groene vingers laten spelen in de kweekkas of tussen de planten. En natuurlijk gaan we er op uit om de natuur in de wijk te ontdekken.

De buitenruimte

Het schoolplein dient als buitenruimte en is voorzien van verschillende speeltoestellen zoals een glijbaan, zandbak en schommel. Daarnaast zijn er voor de klauteraars verschillende klimtoestellen aanwezig. Het schoolplein is met struiken en bomen omheind waardoor het de buitenruimte een groene uitstraling geeft. Op loopafstand is er een kinderboerderij waar verschillende boerderijdieren te bewonderen zijn, zoals een groot varken, ezel, geiten en konijnen.

Groepsindeling

BSO De Duikboot kent op dit moment een stamgroep:

De SchipperMax. 20 kinderen van 4 tot 13 jaar

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van De Duikboot:

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven