meer

Columbus Junior | Onze vestigingen

 terug naar vestigingen

De Pionier

  • BSO

BSO De Pionier is gevestigd in de kantine van voetbalvereniging Zuid Berghuizen. Wij zijn een Sport en Avontuur BSO en bieden de kinderen diverse sporten en avontuurlijke activiteiten aan.

Sportieve locatie

Onze Sport en Avontuur BSO geeft een extra uitdaging aan de kinderen. Wij bieden ze namelijk naast voetbal ook andere sporten, zoals hockey, tennis, honkbal en avontuurlijke activiteiten zoals speurtochten en boswandelingen aan.

Binnenruimte

In de modern ingerichte kantine is er voldoende ruimte om binnen met een grote groep kinderen te kunnen spelen. Uiteraard is er in de kantine een gevarieerd aanbod van gezelschapsspellen, constructiemateriaal en knutselmateriaal aanwezig.

De kinderen kunnen tijdens slecht weer een filmpje kijken, een potje voetbal spelen met een voetbaltafel, of gewoon een boek of strip lezen. Huiswerk maken of leren kan natuurlijk aan tafel of in de leeshoek, waar een heerlijke bank staat.

Buitenruimte

Wij denken hier niet alleen aan voetbal. Het volledige terrein, het bos en de sportpartners in de buurt bieden allerlei uitdagingen, waar de kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen en de omgeving kunnen verkennen.

Groepsindeling

De Pionier is een separate BSO-vestiging. Dit houdt in dat bij ons kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar worden opgevangen.

BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van De Pionier:

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven