meer

Columbus Junior | Onze vestigingen

 terug naar vestigingen

Franciscus

  • BSO

BSO Fransiscus is gevestigd in de gelijknamige school in Oldenzaal. De kinderen hebben zo alles onder één dak. Makkelijker kan het niet!

De binnenruimte

In de school hebben we een grote ruimte tot onze beschikking waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen. De buitenschoolse opvang is ingericht in verschillende spelhoeken en heeft een heerlijke zithoek waar de kinderen na schooltijd even kunnen bijkomen. Daarnaast hebben we natuurlijk veel ruimte om te knutselen en om spelletjes te spelen. Ook hebben we de mogelijkheid om kookactiviteiten met de kinderen te doen: we hebben een kleine keuken waarin we van alle gemakken zijn voorzien. Naast de eigen groepsruimte kunnen de kinderen ook spelen en activiteiten doen in de grote speelzaal.

De buitenruimte

We gaan natuurlijk ook vaak lekker buiten spelen, we mogen gebruik maken van het grote schoolplein waar alles te vinden is dat een kind nodig heeft bij het spelen: een zandbak, een verstopplek, fietsjes en nog veel meer. Daarnaast spelen we regelmatig bij één van onze nabijgelegen vestigingen.

Groepsindeling

BSO Franciscus heeft plaats voor maximaal 20 kinderen. We zijn geopend op dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur. De groepsindeling is als volgt:

BSO Buitenschoolse opvang 4 -13 jaar

Bijzonderheden

BSO Franciscus werkt nauw samen met De Driemaster en basisschool De Leemstee (waarbinnen onze BSO De Schuit is gevestigd). De opvang op maandag, woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties vindt gezamenlijk plaats bij BSO De Schuit.

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Franciscus:

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven