meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

De Speeldoos

  • Peuteropvang

Peuteropvang De Speeldoos is een gezellige en kleinschalige peuteropvang aan de Lentfersweg (basisschool Klimop) in Rijssen.

Sinds januari 2017 valt De Speeldoos onder de Wet Kinderopvang en zijn wij officieel peuteropvang De Speeldoos. De manier van werken, de fijne sfeer en de opvangtijden zijn nog altijd hetzelfde als u van ons gewend was als peuterspeelzaal.

In het moderne lokaal kunnen de peuters naar hartenlust spelen in één van de speelhoeken. Iedere groep bestaat uit maximaal 15 tot 16 peuters.

De Speeldoos is acht dagdelen per week geopend, de ochtenden van 08.45 tot 11.45 uur en de middagen van 13.15 tot 15.15 uur.

Groep 1: Maandagochtend en donderdagmiddag
Groep 2: Maandagmiddag en donderdagochtend
Groep 3: Dinsdagochtend en vrijdagmiddag
Groep 4: Dinsdagmiddag en vrijdagochtend

Kinderen met een VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) verwijzing komen 2 dagdelen extra. Deze extra dagdelen worden vergoedt door de gemeente Rijssen- Holten.

Elke peuter heeft zijn eigen tempo van ontwikkeling. Om daar aan te sluiten waar het kind behoefte aan heeft, maken wij gebruik van het programma Piramide.

Uw peuter is van harte welkom!

Inschrijven

Helaas is het voor deze locatie nog niet mogelijk om u aan te melden via de website. Wij verzoeken u daarvoor onderstaand formulier in te vullen en deze te mailen aan onze kindadministratie via kindadministratie@columbusjunior.nl

Op dinsdagmiddag in de even weken is Linda Bolink van de kindadministratie op de locatie aanwezig voor alle vragen over kosten, aanmelding en planning.

Inschrijfformulier downloaden

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen