meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

Kiddo

 • Dagopvang
 • BSO
 • Peuteropvang

Kiddo is samen met basisschool De Klimop gevestigd in een prachtig gebouw in het centrum van Rijssen. De ligging van onze vestiging en onze samenwerking met de school maken deze locatie uitermate geschikt voor het aanbieden van kinderdagopvang, BSO en peuteropvang.

Kinderdagopvang en BSO

Bij Kiddo bieden wij BSO aan in de vorm van voorschoolse opvang op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.Op woensdag en eventueel tijdens schoolvakanties, bieden we tevens naschoolse opvang aan. Onze BSO is bedoeld voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Onze kinderdagopvang is de gehele week geopend, van 's morgens 7:00 tot  's avonds 18:00 uur. Dagopvang is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Peuteropvang

De van oudsher in Rijssen bekende peuterspeelzaal "De Speeldoos", bevindt zich ook binnen Kiddo. Wij leveren hier peuteropvang voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. De manier van werken, de fijne sfeer en de opvangtijden zijn nog altijd hetzelfde als u van ons gewend was als peuterspeelzaal De Speeldoos .

In onze moderne opvangruimte kunnen de peuters naar hartenlust spelen in één van de speelhoeken. Iedere opvanggroep bestaat uit maximaal 15 tot 16 peuters.

Onze peuteropvang is acht dagdelen per week geopend. Peuteropvang wordt afgenomen d.m.v. een combinatie van 2 dagdelen (een ochtend en een middag). Onze dagdelen zijn:

Ochtenddeel:
08:30 tot 12:30 uur
Middagdeel: 13:00 tot 17:00 uur.

Wij bieden de volgende combinaties van dagdelen aan:

Groep 1:     Maandagochtend en donderdagmiddag
Groep 2:     Maandagmiddag en donderdagochtend
Groep 3:     Dinsdagochtend en vrijdagmiddag
Groep 4:     Dinsdagmiddag en vrijdagochtend

Voor- en Vroegschoolse Educatie

Elke peuter heeft zijn eigen ontwikkelingstempo. Om daar aan te sluiten waar het kind behoefte aan heeft, maken wij gebruik van het VVE-programma Piramide.

Kinderen met een VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) verwijzing komen 2 dagdelen extra op de peuteropvang bij Kiddo. Zij komen in totaal 4 dagdelen (16 uur per week) op de peuteropvang. De kosten van deze extra dagdelen worden vergoed door de gemeente Rijssen-Holten.

De binnenruimtes

Kiddo heeft twee groepsruimtes voor de kinderdagopvang en twee voor de buitenschoolse opvang. De groepsruimtes bevinden zich op de begane grond. De kinderopvang heeft een eigen ingang tot het gebouw.

De groepsruimte van de dagopvang is ingericht conform de voorwaarden van de VVE-methode Piramide. In de groepsruimte is een huishoek, bouw-/autohoek, een leeshoek en een knutsel-/tekentafel en er zijn kasten met puzzels en spelletjes. Het maakt duidelijk voor de kinderen in welke hoek met welk speelgoed kan worden gespeeld. Zo kan de huishoek worden omgetoverd tot winkel en is de box een plaats voor de jongste kinderen om rustig te kunnen spelen.

De buitenruimtes

Onze dagopvang heeft een eigen buitenspeelruimte. Deze grenst direct aan de groepsruimtes. De BSO maakt gebruik van de omheinde speelplaats van de school. Wij hebben een berging met eigen buitenspeelmateriaal. Ons speelmateriaal is gevarieerd en past bij de verschillende leeftijden en ontwikkelingsgebieden van de kinderen.

Groepsindeling

Kiddo is een zogenaamd kindcentrum. Dit houdt in dat er naast kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar (dagopvang) ook kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar (buitenschoolse opvang) worden opgevangen.

De opvang vindt plaats in de volgende stamgroepen.

Doedels Dagopvang 0 - 4 jaar
Deugniet Dagopvang 0 - 4 jaar
Bengels Dagopvang 2 - 4 jaar
Speeldoos Peuteropvang 2,5 - 4 jaar
BSO Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar (2 groepen)

Bijzonderheden

BSO Quibus aan de Arend Baanstraat 102 te Rijssen maakt onderdeel uit van Kiddo, evenals peuteropvang Speeldoos die in hetzelfde pand als Kiddo is gevestigd.

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Kiddo:

 • Beatrixschool
 • De Salto
 • Elimschool
 • Johan Frisoschool
 • Constantijnschool
 • Klimop
 • Wilhelminaschool
 • Willem Alexanderschool
 • Julianaschool ( De Stroekeld)
 • Julianaschool ( Roerdomp)

Inschrijven bij Kiddo

U kunt uw kind direct inschrijven voor Kiddo met behulp van de button rechts bovenaan op deze pagina. Op dinsdagmiddag in de even weken is Linda Bolink van de kindadministratie op de locatie aanwezig voor alle vragen over kosten, aanmelding en planning omtrent peuteropvang.

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich direct in.

direct inschrijven