meer

Vestigingen

 terug naar vestigingen

Roezemoes

  • Peuteropvang

Roezemoes is een gezellige, kleinschalige peuteropvang aan de Keizersdijk (binnen voormalig basisschool De Salto) in Rijssen. Bij onze vestiging bieden wij tevens VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) aan.

Roezemoes biedt peuteropvang aan kinderen van 2,5 - 4 jaar. In onze sfeervolle opvangruimte kunnen de peuters naar hartenlust spelen in de verschillende speelhoeken. Bij ons bestaat iedere groep uit maximaal 16 peuters.

Roezemoes is vier dagdelen per week geopend. Peuteropvang wordt afgenomen d.m.v. een combinatie van 2 dagdelen (een ochtend en een middag). Uw kind wordt dan altijd in dezelfde groep opgevangen. Onze dagdelen zijn:

Ochtenddeel:
van 8:15 tot 12:15 uur
Middagdeel: van 12:45 tot 16:45 uur

Wij bieden de volgende combinaties van dagdelen aan:

Groep 1:
Maandagochtend en donderdagochtend
Groep 2:
Dinsdagmiddag en vrijdagochtend

Groepsindeling

Toppertjes Peuteropvang 2,5 - 4 jaar

Voor- en Vroegschoolse Educatie

Elke peuter heeft zijn eigen ontwikkelingstempo. Om daar aan te sluiten waar het kind behoefte aan heeft, maken wij gebruik van het VVE-programma Startblokken.

Kinderen met een VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) verwijzing komen 2 dagdelen extra bij Roezemoes. Zij komen in totaal 4 dagdelen (16 uur per week) op de peuteropvang. Zij bezoeken zowel groep 1 als groep 2. De kosten van deze extra dagdelen worden vergoed door de gemeente Rijssen- Holten.

Inschrijven

Helaas is het voor deze locatie nog niet mogelijk om u aan te melden via de website. Wij verzoeken u daarvoor onderstaand formulier in te vullen en deze te mailen aan onze kindadministratie via kindadministratie@columbusjunior.nl.

Op dinsdagmiddag in de oneven weken is Linda Bolink van de kindadministratie op de locatie aanwezig voor alle vragen over kosten, aanmelding en planning.

Inschrijfformulier downloaden

Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen