meer

Columbus Junior | Onze vestigingen

 terug naar vestigingen

Toffe Peren

  • BSO

Onze nieuwe en gezellige BSO in het centrum van Wierden! Wij zijn gevestigd binnen de Mariaschool aan de Bongerd 1 in Wierden.

Binnenruimte Toffe Peren

Bij BSO Toffe Peren hebben wij voor ieder kind een geschikte plek om zich na school te ontspannen, leuke activiteiten te ondernemen en samen met hun vriendjes de wereld te ontdekken.

Wij maken gebruik van drie klaslokalen en een speellokaal binnen de school. In de kleutervleugel bevindt zich het speellokaal en een ruimte die is ingericht voor de jongste kinderen. Ze kunnen hier heerlijk spelen in de poppenhoek, eten koken in de keuken, een spelletje doen aan tafel of een boekje lezen op de bank. Aan de andere kant is het speellokaal, met klimrek en andere mooie speeltoestellen. Hier doen wij beweegactiviteiten met de kinderen.

Bij de andere vleugel maken we gebruik van twee lokalen. Hier worden de kinderen van 7 jaar en ouder opgevangen. Het grote lokaal is een uitdagend ingerichte ruimte met een werkbank en stoere spellen, bedoeld voor de wat oudere kinderen. In het kleinere lokaal kunnen de kinderen na schooltijd even bijkomen, een boek lezen, spelletjes doen of op de Playstation spelen.

Buitenruimte

Toffe Peren maakt gebruik van de ruime afgesloten buitenspeelplaats van de Mariaschool met een nestschommel, gewone schommels, voetbaldoeltjes en klimtoestellen. Er is allerlei speelmateriaal om lekker mee buiten te spelen. De kinderen kunnen bijvoorbeeld skeeleren, voetballen en in de zandbak met allerlei materiaal hun gang gaan.

Onze BSO heeft een eigen ingang aan de achterzijde van de school, hier komt u door over het plein te lopen. De school bestaat uit 1 verdieping, alle BSO ruimtes bevinden zich dus op de begane grond.

Groepsindeling

Bij Toffe Peren zijn kinderen van 4 tot 13 jaar van harte welkom in één van onze BSO groepen.

Boomgaard Buitenschoolse opvang 4 - 6 jaar
Boomhut Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar
Fruitvliegjes Buitenschoolse opvang 4 -13 jaar
Oogappels Buitenschoolse opvang 4 -13 jaar
Regenwormen Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Bijzonderheden

Op dit moment biedt BSO Toffe Peren op maandag, dinsdag en donderdag naschoolse opvang van 14:15 - 18:00 uur. Op dinsdag en en donderdag is er ook voorschoolse opvang voor de kinderen van Het Laar en de Mariaschool van 07:00 - 8:30 uur. Voor de voor- en naschoolse opvang op de overige dagen bent u van harte welkom bij de BSO van onze vestiging De Kleine Maatjes.

Tijdens de schoolvakanties is Toffe Peren ook overdag geopend en kunnen de kinderen de hele dag bij ons komen spelen.

Scholen

De volgende scholen maken gebruik van Toffe Peren:


Foto's

 terug naar vestigingen

Uw kosten

Benieuwd hoeveel u betaalt voor onze opvang? Bereken eenvoudig uw kosten.

bereken uw kosten

Locatie bekijken

Locatie bekijken? Geen probleem! Wij geven u geheel vrijblijvend een rondleiding.

rondleiding aanvragen

Inschrijven

Als u gebruik wilt maken van onze kinderopvang schrijft u zich vrijblijvend in.

vrijblijvend inschrijven